Kırmızı-lacivertli ekip, ligin ilk maçında 5 Eylülde sahasında karşılaşacağı Akhisarspor maçı hazırlıklarına ise 26 Ağustos'ta Fener Sentetik sahada başlayacak.

Misli. Com 2. Lig Beyaz Grup'ta mücadele edecek olan temsilcimiz Zonguldak Kömüspor, yeni sezon hazırlıkları kapsamında, Zonguldak ve Çaycuma sonrasında Ankara Kızılcahamam'da da 11 gün sürdürdüğü kamp çalışmalarını bugün itibariyle tamamladı.

Kampın sonra ermesi ile Teknik Direktör Cafer Aydın bugün itibariyle futbolculara 3 gün izin verdi. Futbolcular 3 gün İzinin ardında 26 Ağustas'da Zonguldak'a gelerek Lig'in ilk haftasında 5 Eylül Pazar günü Karaelmas Kemal Köksal Stadı’nda oynayacağı Akhisarspor karşılaşmasına hazırlanacak. Bu maçın hazırlıkları ise Fener Sentetik sahada sürecek.

11 Ağustos’ta başlayan ve 22 Ağustos Pazar günü (bugün) sona eren Ankara Kızılcahamam kampında Kırmızı-lacivertli temsilcimiz 11 gün boyunca günde çift idman yaparak hazırlandı.

İKİ GALİBİYET İKİ YENİLGİ
Zonguldak Kömürspor, bu kapsamda 4 hazırlık maçı oynadı. Kırmızı-Lacivertli temsilcimiz İlk hazırlık maçında 3. Lig ekibi Hendekspor’a 3-0 mağlup olmuş, ikinci hazırlık maçında ise Limasol ‘u 4-1 yenmişti. 3. hazırlık maçında ise Kahta 02 Spor’a ise 3-1 yenilen Zonguldak Kömürspor, 4. hazırlık maçında ise 3. Lig ekibi 76 Iğdır Belediyespor’u 3-1 mağlup etmişti.

İLK 11 HENÜZ BELLİ DEĞİL
Özellikle son kamp çalışmalarında  ise yeni transferlerin bazıları henüz hazır olmaması ayrıca bazı oyuncularında yetersiz olması nedeniyle teknik direktör Cafer Aydın'ın kamp döneminde ilk 11'i henüz kafasında kuramadığı öğrenildi.

TEKNİK DİREKTÖR TRANSFER BEKLİYOR
Ayrıca, Teknik Direktör Cafer Aydın'ın yönetimden orta saha ve forvet istediği öğrenilirken, bu transferlerin biran önce yapılması konusunda yönetime baskı yaptığı öğrenildi. Yönetim ise orta saha ve forvet transferi için yoğun şekilde çalıştığı  öğrenildi.

Editör: TE Bilişim