5 Puanla 7. sırada bulunan temsilcimiz Zonguldak Kömürspor, Cumartesi saat 15:00'da karşılaşacağı Ankara Demirspor maçının hazırlıklarını mutlak 3 puan parolasıyla tamamladı.
Misli. Com 2. Lig Beyaz Grupta mücadele eden temsilcimiz Zonguldak Kömürspor, Cumartesi günü saat 15.00'da Devrek Stadı’nda oynayacağı Ankara Demirspor maçı hazırlıklarını bugün yaptığı antrenmanla tamamladı.
Teknik Patron Mustafa Dalcı nezaretinde Karaelmas Kemal Köksal Stadı’nda yapılan antrenman ısınma hareketleri ile başladı. Ardından pas çalışması, kondisyon ağırlıklı oyunlar oynayan kırmızı lacivertli futbolcular, daha sonra ise şut çalışması ve yan top çalışması yaptı. İdmanın son bölümlerinde ise kırmızı lacivertli futbolcular çift kale maç yaptı. Yapılan çift kale maçta oyuncular hırslı ve istekli olurken, Teknik Patron Mustafa Dalcı zaman zaman oyunu durdurarak hata yapan oyuncuları da uyarmayı ihmal etmedi.
Kırmızı lacivertli ekip Ankara Demirspor maçı hazırlıklarını tamamlayarak maçın başlama saatini beklemeye başladı. Antrenmanı Zonguldak Kömürspor Asbaşkanı Hakan Hürfikir ve Basın Sözcüsü Şükrü Öztürk takip etti.

Editör: TE Bilişim