Misli.com 2. Lig Beyaz Grup temsilcimiz  Zonguldak Kömürspor’un takım kaptanı ve  kalecisi Sinan Ören, önemli açıklamalarda bulundu. 
Sakatlığının kendisi için çok talihsiz bir anı olduğunu belirten Ören, “Nazara geldim diyorum ama takımdan ve camiadan ayrıyım. İşin açıkçası bu beni çok üzüyor. İnanamadım bende. 18 yıllık bir kariyerim var ve ilk kez böyle çatlat, kırık durumu ile karşı karşıya kaldım. İlk dakikalarda anlayamadım zaten. 2-3 dakika kırık elle antrenmana devam ettim. Sonrasında hastaneye gittim. Kırık olduğunu duyduğumda soğuk duş etkisi yarattı. Çok değerli doktorlarımız var burada. Kendilerine de ilgi ve alakalarından dolayı teşekkür ediyorum. Zaman kaybetmeden, bir gün bile geçmeden beni operasyona aldılar. Şu an sağlık durumum iyi. Elimde alışık olduğum eldivenimin yerine alçı var. Elimde alçıyla gezmek üzüyor işin gerçeği ama yapacak bir şey yok.”dedi. 

Ören, “Bu sezon çok değerli bir teknik ekiple çalışıyorum. Hocama da teşekkür etmek istiyorum. Bu kadar imkansızlığın olduğu bir durumda Zonguldak Kömürspor için her şeyini ortaya koyan insan çok değerlidir. Hocamız görevden kaçmadı. Sağ olsun bir telefonla o kadar imkansızlığa rağmen bizi yalnız bırakmadı. 15 gün içerisinde bu hale geldi takım ve sonuç olarak da deplasmandan 1 puanla dönüldü. Genç arkadaşlarımız var, tecrübeli arkadaşlarımız var geçen yıldan kalan. Bu sene savaştan kaçmayan her kim varsa alnından öpülmelidir diye düşünüyorum. 3-4 hafta içerisinde sağlığıma kavuşabilmek için kendimden de ciddi fedakarlıklar yapıyorum.” dedi.

Zonguldak Kömürspor’da yaşanan ekonomik sıkıntılara dikkat çeken Ören, “Zonguldak Kömürspor ile benim ciddi bir şekilde gönül bağım oluştu. A.Ş. Başkanımız Hakan Hürfikir çok çaba sarf ediyor. Ben herkesten destek bekliyorum. Zonguldak Kömürspor halkın takımı. Zonguldakspor’u herkesin kucaklaması gerekiyor. Desteksiz bir şekilde yürümek gerçekten zor bir durum. Futbol gerçekten ciddi ekonomilere bakan bir olay. Çok değerli bir Vali geldi. Sayın Valimiz ve Belediye Başkanımız bizim için bir umut. Bu kulüp Ahmet’in, Mehmet’in ya da  kişisinin kulübü değildir, bu kulüp Zonguldak halkınındır. Herkesin bize sahip çıkması gerekiyor.” ifadelerine yer verdi.

Editör: TE Bilişim