Zonguldak Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ve  Tekvando il temsilciliği tarafından Yıldız Kızlar il birinciliği müsabakaları geçtiğimiz cumartesi günü gerçekleşti.   
Site Spor Salonu’nda gerçekleşen ve 80’e yakın sporcunun katıldığı il birinciliği müsabakalarında kategorilerinde birinci olan taekwondocular bu hafta içinde Türkiye Şampiyonası’nda Zonguldak’ı temsil edecek.  
EREĞLİ 12 BİRİNCİLİK, 2 İKİNCİLİK, 1 ÜÇÜNCÜLÜK ELDE ETTİ
Ayrıca 80’e yakın sporcunun katıldığı il birinciliği müsabakalarında Ereğli Taekwondo Spor Kulübü damgasını vurdu.  Ereğli Taekwondo Spor Kulübü sporcuları kendi kategorilerinde 12 birincilik, 2 ikincilik ve 1 de üçüncülük alarak en başarılı spor kulüplerinden biri oldu.  
TÜRKİYE ŞAMPİYONASI BAŞARILAR DİLEDİ.
Yıldız Kızlar Taekwondo il birinciliği müsabakalarına katılan sporcuları tebrik eden, ayıca kategorilerinde birinci olarak Zonguldak’ı Türkiye Şampiyonasında temsil edecek olan sporculara başarılar dileyen Zonguldak Gençlik ve Spor İl Müdürü Hakan Yüksel, ‘’Yıldızlar Taekwondo İl Birinciliği yarışmaları yoğun katılımla Site Spor Salonunda yapıldı. Müsabakalara katılan tüm sporcularımızı tebrik ediyor, ilimizi temsil edecek sporcu ve antrenörlerimize başarılar diliyorum’’ dedi.

Editör: TE Bilişim