Zonguldak Deplasmanlı Süper Amatör Lig B Grubu’nda  6. hafta maçında sahasında Perşembe Belediyespor’u konuk eden ve 2-0 galip ayrılan Çaydeğirmeni Belediyespor’da kulüp başkanı Savaş Göçen alınan galibiyetten ötürü takımı ve teknik heyeti kutladı.  
Başkan Göçen, takımın her zaman yanında olan ve maddi ve manevi konusunda desteklerini esirgemeyen Çaydeğirmeni Belediye Başkanı Satılmış Gebeş’e teşekkür ederken, Perşembe Belediyespor galibiyetini de Başkan Gebeş’e armağan etti.  
Ayrıca Perşembe Belediyespor’u 2-0 mağlup ederek moral depolayan Çaydeğirmeni Belediyespor, ilk devrenin son maçında deplasmanda Çatalağzı Demirspor ile oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarını moralli başladı.  Kendi sahasında Teknik adam Serkan Bankoğlu nezaretinde haftanın ilk idmanını gerçekleştiren Çaydeğirmeni Belediyesporlu futbolcular, idmana ısınma hareketleri ile başladı ardından ise pas çalışması ve yarı sahada yaptıkları çift kale maçla günü tamamladı.  
Öte yandan Çaydeğirmeni Belediyespor Lig’de oynadığı  5 maçta 2 galibiyet 2 beraberlik ve 1 yenilgi ile 8 puan toplarken ligde ise 3. sırada yer alıyor.  
ALINAN 3 PUAN CAMİAMIZI MUTLU ETTİ
Çaydeğirmeni Belediyespor Kulüp Başkanı Savaş Göçen, ‘’İki haftadır oynadığımız güzel futbol ve mücadelenin karşılığını 3 puanla alamamış olmanın hüznünü yaşasak da bu hafta takımımızın Perşembe Belediyespor karşısında almış olduğu 3 puan tüm camiamızı mutlu etti. Bu galibiyeti bizlerden destekleri hiç bir zaman esirgemeyen Belediye Başkanımız Sayın Satılmış Gebeş'e armağan ediyorum. Teknik ekibimizi ve oyuncu kardeşlerimi tebrik ediyorum.’’dedi.

Editör: TE Bilişim