Türkiye Voleybol Federasyonu tarafından gerçekleştirilen Bölgesel Kadınlar Voleybol Ligi müsabakasına katılan ve Site Kapalı Spor Salonunda gerçekleşen müsabakalar sonunda rakiplerini bir bir deviren Çaydeğirmeni Belediyespor ile Karabük Anadolu takımları final maçında karşı karşıya gelecek.

Yarın saat 15.00'da oynanacak final müsabakasında kazanan takım 20-23 Haziran tarihleri arasında oynanacak final grubu müsabalarına katılmayı hak kazanacak.

Burada şampiyon olan takımlar ise Voleybol 2.Ligi’ne yükselecek.

3'DE 3 YAPARAK FİNAL OYNAYAMAYA HAK KAZANDI
İlk maçını Ereğli Voleybol takımı ile oynayan Çaydeğirmeni Belediyespor sahadan 3-0 galip ayrıldı. ikinci maçında da Safranbolu Belediyespor'u 3-0'la geçen Çaydeğirmeni Belediyespor, üçüncü maçında ise bugün karşılaştığı Devrek Eğitim Gençlik Spor'u da 3-0'la geçmayi bildi.

Çaydeğirmeni Belediyespor, 3 maçta da rakiplerini yenerek 9 puanla lider olurken, aynı puanda olan Karabük Anadolu Voleybol takımı ile final oynamayı hak kazandı.

ÇAYDEĞİRMENİ, EREĞLİ VE DEVREK'İ AFFETMEDİ
Voleybol müsabalarına ilk kez katılan Zonguldak'ın Devrek İlçesine bağlı Çaydeğirmeni Belediyespor, Safranbolu Beledyespor olmak üzere İlçe takımları olan Ereğli ve Devrek'e şans tanımadı. Her iki ilçeye de adeta Voleybol dersi veren Çaydeğirmeni Belediyespor takımı, ne kadar keliteli oyuncular olduğunu net olarak gösterdiler.

BAŞKAN GEBEŞ, KESENİN AĞZINI AÇTI
Çaydeğirmeni Belediye Başkanı Satılmış Gebeş, bugün oynanan ve 3-0'la geçtikleri Devrek Eğitim Gençlik Spor müsabakası sonrasında ZHABER'e açıklamalarda bulundu. Başkan Gebeş yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:"Ereğli, Safranbolu ve  Devrek'i yenerek Çaydeğirmeni Belediyesine çok büyük gurur yaşatan sporcularıma teşekkür ediyorum. Şimdi önünüzde final maçı var. Burada bizim gibi 3'de 3 yapan Karabük Anadolu takımı ile final maçında karşılaşacağız. Ben inanıyorum ki yarın final maçında Karabük Anadolu takımını yenerek gruplara katılmaya hak kazanacağız. Ben takımımıza  güveniyorum. Hepsi  bizim için çok değerliler.

Bu önemli final maçını geçerseler, geçeceklerine  de inanıyorum. Bizde Belediye olarak final primi ödemeye karar verdik. Şimdiden takıma yarınki final maçında başarılar diliyorum"dedi.

Editör: TE Bilişim