Sarı lacivertliler, yaptığı resmi açıklamada, teknik direktörlük koltuğuna İsmail Kartal’ın getirildiğini açıklamıştı. Yaşanan bu gelişmenin ardından Yunan basınından flaş bir iddia gündeme geldi. Buna göre Fenerbahçe, forvet transfer kapsamında Olympiakos forması giyen Tiquinho Soares’i istiyor. İşte detaylar…

Fenerbahçe’de Vitor Pereira’nın ardından teknik direktörlük koltuğu uzun bir süre boş kalmış ve sarı lacivertliler, 12 Ocak itibarıyla İsmail Kartal ile anlaşıldığını resmen duyurmuştu. Yaşanan bu gelişmelerin akabinde, Yunan basınından sürpriz bir iddia geldi. Buna göre Fenerbahçe, forvet transferi için gaza bastı.

YUNAN MEDYASI DUYURDU

Yunan basınından Nikos Nikolakopoulos’un, bwinSport Fm’de yaptığı konuşmaya göre Fenerbahçe, Olympiakos forması giyen Brezilyalı golcü Tiquinho Soares’i istiyor. Bununla berbaer Nikolakopoulos, Fenerbahçe’nin Tiquinho Soares transferi konusunda bir hayli ciddi olduğunu ifade etti. Öte yandan Tiquinho Soares’in, UEFA Avrupa Ligi’nde Fenerbahçe’ye karşı başarılı futbolunu gollerle süslemesi sonrası, bu ilginin normal olduğunu kaydetti. TÜRK TAKIMI GOL SORUNU YAŞIYOR Haberde, Fenerbahçe fovet hattının sezon boyunca düşük bir form grafiği sergilediği ve bu sebeple Kanarya’nın bir golü aradığı bilgisi de aktarıldı.

TIQUINHO SOARES KİMDİR?

17 Ocak 1991’de Brezilya’da dünyaya gelen Tiquinho Soares, 1.87 boyunda ve santrfor bölgesinde oynuyor. Kariyerine Brezilya’da başlayan Tiquinho Soares, Bir dönem Porto’da da forma giymişti.

Editör: TE Bilişim