Zonguldakspor’un şimdiki adıyla (Fenerspor)un eski Kulüp Başkanı Durmuş Kabakçı, sosyal medya hesabından sert açıklamalarda bulundu.

Kabakcı, ‘’2003’den sonra Zonguldakspor’u amatör kümeye düşüren ve adını Fenerspor yapanları herkes tanıyor. Tam iddiadan para alacağım zaman sırf para alamayayım diye sigorta ve vergi borçlarını ödememek için bu yola başvuranlara hakkımı helal etmiyorum’’ ifadelerine yer verdi.

Ayrıca Kabakcı, Zonguldak Kömürspor’un 12-13 milyon olan borçları nedeniyle yine zor durumda olduğunu ifade ederken, Zonguldak Kömürspor’u kümeye düşürmeleri ve Kilimli Belediyespor üzerinden devam etmelerini söyledi.

Öte yandan Kabakcı, Zonguldak Kömürspor’un yeni Başkanı olması beklenen Alaattin Kurnaz’a da tavsiyelerde bulundu. 

Kabakcı’nın sosyal medya hesabından yaptığı açıklama şu şekilde
HAKKIMI HELAL ETMİYORUM
Zonguldakspor’u kümeye düşürerek adını Fenerspor yapanlara hakkını helal etmediğini belirten Kabbakçı, ‘’2003’den sonra Zonguldakspor’u amatör kümeye düşüren ve adını Fenerspor yapanları herkes tanıyor.  Ben tam iddiadan para alacağım zaman sırf ben para alamayayım diye sigorta ve vergi borçlarını ödememek için bu yola başvuranlara hakkımı helal etmiyorum. Benden önce ölmesinler diyorum’’dedi.

KÖMÜRSPOR’U KÜMEYE DÜŞÜRÜN, KİLİMLİ BELEDİYESPOR İLE DEVAM EDİN
Zonguldak Kömürspor’u kümeye düşürsünler Kilimli Belediyespor ile yola devam edilsin diyen Kabakçı, ‘’Zonguldak kamu oyunda yeni yönetim yeni oluşum diye borçlardan kurtulmak için dışarıdan yönetilen kulübü, yine eski taktiği kullansın takımı amatör kümeye düşürsünler ve Kilimli Belediyespor üzerinden devam etsinler’’dedi. 

KABAKÇI, ALAATTİN KURNAZ’I UYARDI
Zonguldak Kömürspor’un yeni başkanı olması beklenen Alaattin Kurnaz’a da uyarılarda bulunan Kabakçı, ‘’12-13 milyon borçtan bahsediyorlar. Alaattin Kurnaz başkana şimdiden başarılar diliyorum. İşinin çok zor olduğunu eski bir Zonguldakspor kulüp başkanı olarak söylebilirim.  Bu takımı bu hale getirenler pisliklerini temizlesinler. Sıfır borçla kim başkan olacaksa adam gibi teslim etsinler. Alaattin Kurnaz başkan adayına son tavsiyem ise iyi bir yeminli mali müşavir ve iyi bir avukatla tüm hesaplar inceleyerek teslim almasıdır.  Allah yollarını açık etsin gazaları mübarek olsun’ ’ifadelerine yer verdi.

Editör: TE Bilişim