Bölgesel Amatör Lig’de 2022-2023 sezonunda güçlü bir kadro kurarak hedefi olan 3.lige çıkmak isteyen Kdz. Ereğli Belediyespor'da yönetim, teknik adam İsmail Aksu’nun raporu doğrultusunda  transfer çalışmalarını sürdürüyor.

Eflatun-Beyazlı yönetim bu kapsamda geçen sezon Gaziantep Ankasspor’da forma giyen 28 yaşındaki tecrübeli sol kanat oyuncusu Oğuzhan Barkın ile anlaşarak kadrosuna kattı.  

Kanat oyuncusu Oğuzhan Barkın ile anlaştıklarını kulübün sosyal medya hesabından duyuran Kdz. Ereğli Belediyespor Kulübü şu ifadelere yer verdi: “Kulübümüz, en son Gaziantep Ankasspor’da forma giyen başarılı sol bek oyuncusu Oğuzhan Barkın ile 2022 -23 sezonu için sözleşme imzalamıştır. Oğuzhan Barkın’a kulübümüze hoş geldin diyor, Kdz.Ereğli Belediyespor forması altında kendisine başarılı bir kariyer diliyoruz.”denildi. 

Tecrübeli futbolcu Oğuzhan Barkın, alt yapıya Süper Lig ekibi Kasımpaşa alt yapısında futbola başladı. Ardından ise Bayrampaşaspor, Eyüpspor, Bayburt Grup Özel İdare, Tunaspor, Sultangazispor,  Çorlu 1947, Bigaspor ve son olarak Gaziantep Ankasspor’da forma giydi. 

Öte yandan Ereğli Belediyespor yönetimi, İç transferde Cömert Kandemir, dış transferde Rıdvan Coşkun, Volkan Uluğ, Nevzat Çizmeci, Harun Özdemir, Uğur Gezer, Hakan Çorlak, Recep Yaşar, Muharrem Kaban ve son olarak ta bugün Oğuzhan Barkın ile anlaşarak kadrosuna kattı.

Editör: TE Bilişim