Türkiye Kadınlar 1. Futbol Ligi'nde mücadele edecek olan temsilcimiz Kdz. Ereğli Belediyespor, yeni sezon öncesi  hazırlıklarını sürdürürken, bir yandan da hazırlık maçlarına devam ediyor. 
Temsilcimiz Kdz. Ereğli Belediyespor Takımı, Fenerbahçe ile oynadığı ve 3-1 kaybettiği maçın ardından dünde  Galatasaray ile karşı karşıya geldi. İstanbul Küçükçekmece Kemal Aktaş Stadı’nda oynanan ve büyük bir mücadeleye sahne olan maçı Galatasaray  2-1 kazandı.


BU SENE LİG ÇOK ZOR GEÇECEK
Fenerbahçe ve Galatasaray ile oynanan hazırlık maçları ve yeni sezon hazırlıkları ile ilgili açıklama yapan Kdz. Ereğli Belediyespor Kadın Futbol Takımı Antrenörü Faruk Varlık, "Yeni sezon öncesi geçtiğimiz yıl ligde şampiyon olan Beşiktaş’ın ardından Fenerbahçe, Galatasaray ve diğer bütün süper lig takımları kadın futbol takımı kurdu. Bu sezon bizi zorlu bir lig bekliyor.  Bu önemli lig  öncesinde hazırlık maçları bizim adımıza çok önemli. Fenerbahçe maçının ardından Galatasaray ile güzel bir maç oldu. Sporcularımızı gösterdiği mücadeleden dolayı kutluyorum. Eksikliklerimizi gidermek için çalışmalarımızı sürürüyoruz”dedi


KUZU GALATASARAY'A ÇEŞİTLİ HEDİYELER TAKTİM ETTİ 
Kd. Ereğli Belediyespor AsBaşkanı Sertan Kuzu ise maçın ardından Galatasaray Teknik Direktörü Nurcan Çelik ve takım yöneticilerine Ereğli’yi tanıtıcı hediyeler takdim etti.

Editör: TE Bilişim