TFF 2.Lig Kırmızı Grup'ta mücadele edecek olan temsilcimiz Zonguldak Kömürspor, 2022-2023 Futbol sezonun ilk idmanını gerçekleştirdi.  

Bugün Saat 17:30’da Karaelmas Kemal Köksal Stadı’nda  Teknik Direktör Şenol Demir yönetiminde gerçekleştirilen ilk idmanda, kırmızı-lacivertli futbolcular ısınma hareketleri ve kondisyona yönelik koşular gerçekleştirdi.

Karaelmas Kemal Köksal Stadı olmak üzere Fener Sentetik sahası ve Kilimli Ahmet Şerifoğlu İlçe Stadı'nda 16 gün sürecek olan ilk etap çalışmalarında Zonguldak Kömürspor günü çift antrenman yaparak geçirecek.

İlk etap kamp çalışmaları sonrasında Kırmızı-lacivertli ekip 12 günlük ikinci etap çalışmaları için 1 Ağustos'ta Bolu'ya gidecek. 
Bolu Kampını da günde çift  antrenman yaparak geçirecek olan Zonguldak Kömürspor, bu kapsamda Bolu kampında 4 veya 5 hazırlık maçı oynamayı planlıyor.

Öte yandan  Zonguldak Kömürspor yönetimi tarafından Kulüp tesisleri yenileme çalışmaları devam etmesi nedeniyle futbolcular eski Kilimli Belediyespor Kulüp Başkanı ve iş insanı Musa Bahadır’ın Kilimli'de bulunan yurdunda kalacak.

Kırmızı-lacivertli ekip, kulüp binası yenilene kadar Kilimli'de kalmaya devam edecekken, sabah-akşam ki  idmanlara Kilimli ’den Zonguldak’a gelecek.

Editör: TE Bilişim