-ÖZEL HABER-
Zonguldak Birinci Amatör Küme Merkez Grubu takımlarından Karaelmasspor’da yönetim, altyapı sorumluluğuna Zonguldak Kömürspor’un efsane oyuncusu, alt yapı antrenörü ve A takım yardımcı antrenörlüğünü de yapan 41 yaşındaki tecrübeli teknik direktör Mustafa Göktaş’ı getirdi.  
Eski futbolcuların ele aldığı ve bu sezon Karaelmasspor’u şahlandırmaya hazırlanan yönetim, bir yandan A takımını şampiyon yapacak kadroyu kurmayı hazırlanırken, bir yandan da alt yapıya hayat vermek adına yoğun bir şekilde çalışıyor.  
Bu kapsamda Karaelmasspor Kulüp Başkanı Haydar Ergin, tecrübeli teknik direktör Mustafa Göktaş’ı yönetim kurulunun kararıyla altyapının başına getirildi. 
Kulüp Başkanı Haydar Ergin, Mustafa Göktaş ile anlaşmaktan mutlu olduklarını dile getirirken, Karaelmasspor’un geleceğinin şimdiden emin ellerde olduğunu söyledi.
Karaelmasspor Kulüp Başkanı Haydar Ergin’in alt yapı projesine kayıtsız kalamadığını ve bu yüzden de teklife evet dediğini dile getiren tecrübeli teknik direktör Mustafa Göktaş;
“Kulüp başkanımız Haydar Ergin güzel bir proje oluşturdu. Bu proje uzun soluklu olacak. Biz buna inanıyoruz. Daha önce de başka futbol okullarından teklifler geldi ama kabul etmedim. Bu proje Zonguldak'a ses getirecek. Altyapı konusunda bu şehirde uzun yıllardır eksiklik var. Biz İnşallah bu projeyle bu eksikliği gidererek Zonguldak'ta başarılı futbolcular yetiştireceğiz. “dedi 
Bilindiği gibi Zonguldak Kömürspor’da yıllarca forma giydikten sonra teknik adam olarak da hem Şenol Demir’in hem de Cahit Terzi’nin yardımcılığını yaparak kırmızı-lacivertli ekibe hizmet eden başarılı teknik direktör Mustafa Göktaş, ayrıca yıllarca alt yapıda başarılı futbolcular yetişmesinde önemli rol oynadı.

Editör: TE Bilişim