Misli.com 2. Lig Beyaz Grup temsilcimiz Zonguldak Kömürspor’un formasını giyen ve şuanda ise TFF 1. Lig ekiplerinden Ümraniyespor’da forma giyen  başarılı futbolcu Ercan Coşkun, Ender Yüksel’in hazırlayıp sunduğu, Resul Kumaş’ın yorumculuğunu yaptığı Spor Kritik programına katılarak önemli açıklamalarda bulundu.  Coşkun, Tüm Zonguldaklılara seslenerek, ‘’Benim profesyonelliğe adım attığım takım. Zonguldak Kömürspor’u övmek için kelimeler yetmez. Ben buradan Zonguldak halkına ve camiasına sesleniyorum; Zonguldak Kömürspor’a sahip çıksınlar. Bir tane Zonguldak Kömürspor var’’ ifadelerine yer verdi. 

‘’ZONGULDAK, KÖMÜRSPOR’A SAHİP ÇIKSIN’’
Tüm Zonguldak’ın Zonguldak Kömürspor’a sahip çıkması gerektiğine vurgu yapan Coşkun, “ Benim profesyonelliğe adım attığım takım. Zonguldak Kömürspor’u övmek için kelimeler yetmez. Ben buradan Zonguldak halkına ve camiasına sesleniyorum; Zonguldak Kömürspor’a sahip çıksınlar. Bir tane Zonguldak Kömürspor var. Ben Barış hocaya ve ekibine inanıyorum. Daha iyi yerlerde olacaklardır. Kulübün bir başkanı var; Hakan Hürfikir ve Şükrü abimiz ne yapacaklarını iyi bilirler. Kimsenin bu durumdan şüphesi olmasın.  Zonguldak Kömürspor daha iyi yerlerde olacaktır.” dedi.

‘’ÜST LİGLERDE OYNAMAYI HERKES İSTER’’
TFF 1. Lig’de 26. hafta müsabakaları kapsamında Tuzlaspor’u, 15 Temmuz Stadyumu’nda 1-0 mağlup eden Ümraniyespor’un golünü ise Ercan Coşkun kaydetti. Karşılaşmada takımına 3 puan kazandıran Coşkun, golü şu sözlerle anlattı: “Fotoğrafçımız maç öncesinde bana ‘Sen bu maçta gol atacaksın’ dedi. Bende inşallah abi dedim. Çok umudum yoktu. Gol attıktan sonra ona bakıp, ‘Sen söylemiştin’ dedim. Adamın içine doğdu. Takımım da 3 puana layık oldu. Önemli olan gol atmak değil, Ümraniyespor’un iyi yerlerde olması. Sözleşmem burada 1 yıllık. Üst liglerde oynamayı herkes ister. İlerleyen süreçlerde üst ligler olursa bana yardımcı olacağına inanıyorum. ”dedi.

‘’KÖMÜRSPOR’A BENİMDE BİR DESTEĞİM OLACAK’’
Zonguldak Kömürspor’un kendisinde ayrı bir yeri olduğunu belirten Coşkun, “Ben ilk profesyonel hayatıma Zonguldak’ta adım attım ve ekmeğimi oradan kazandım. Benimde Zonguldak Kömürspor’a bir yardımım olacak. Miktarını buradan söylemem doğru olmaz. Hakan Hürfikir başkanımızla da görüşüyorum. İnşallah destek vereceğim Zonguldak Kömürspor’a.  Zonguldak Kömürspor Kulübü’ne güveniyorum. Köklü bir camia. Şuan ki takım düşme olayını kafalarına takmasınlar. Bizim zamanımızda da dediler bu takım küme düşer diye. Ama biz elimden geleni yaparak daha iyi yerlere getirdik. Şimdi forma giyen arkadaşlarımızda yapacaklardır.  Lig bitmeden Zonguldak Kömürspor’u ziyaret etmeye geleceğim.” şeklinde konuştu.

Editör: TE Bilişim