Bölgesel Amatör Ligi Kdz. Ereğli Belediyespor'un altında bitiren Devrek Belediyespor ile Deplasmanlı Amatör Süper Lig play-off’u ikinci sırada tamamlayan Gelikspor gelecek sezon Bölgesel Amatör Lig’de yer almak için baraj maçında karşı karşıya gelecek.  

Bu önemli karşılaşma ise 17 Nisan 2022 Pazar günü Karaelmas Kemal Köksal Stadı’nda oynanması gerekirken, Pazar günü havanın yağmurlu olması nedeniyle karşılaşma 16 Nisan Cumartesi günü saat 14.00'da oynanmasına karar verildi.

Baraj maçının günü ve saati açıklanırken toplantıya Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) Başkanı Kemal Demir, Futbol İl Temsilcisi Metin Malkoç, Zonguldak Gençlik ve Spor İl Müdürü Hakan Yüksel, Spor Hizmetleri Müdürü Serkan Keleş, Emniyet görevlileri ve her iki takım yöneticileri yer aldı.

Ayrıca baraj maçında kapalı spor salonu bölümüne Devrek Belediyespor taraftarı yer alacakken, deplasman tarafı olan bölümde de Gelikspor taraftarı yer alacak. 

Bu önemli karşılaşmada ise kazanan takım gelecek sezon Kdz. Ereğli Belediyespor ve Kozlu Belediyespor ile birlikte Zonguldak’ı Bölgesel Amatör Lig’de 3. takım olarak temsil edecek.   

Editör: TE Bilişim