Bölgesel Amatör Lig ekiplerinden  Devrek Belediyespor’da yönetim, teknik heyet ve futbolcular Devrek Belediye Başkanı Çetin Bozkurt’u makamında ziyaret etti.
Bilindiği gibi bazı oyuncular verilen sözlerin yerine gelmemesi nedeniyle takımdan ayrılma noktasına gelmişti. 
Ancak teknik adam Savaş Demirel ve yöneticiler Devrek Belediye Başkanı Çetin Bozkurt ile görüşerek olayı tatlıya bağlamıştı. 
Olayların düzelmesi sonrasında Teknik adam Savaş Demirel ve futbolcular Devrek Belediye Başkanı Çetin Bozkurt ile bir araya geldiler.
BOZKURT, TAKIMIMIZIN HER ZAMAN YANINDAYIZ
Yapılan ziyarette konuşan Devrek Belediye Başkanı Çetin Bozkurt: ‘’Devrek Belediyespor Teknik adamı Savaş Demiral (Büyük Savaş), teknik ekibi ve futbolcuların ziyaretinden ötürü teşekkür ediyorum.’’dedi. 
Ayrıca Gençlere, spora ve sporcuya her zaman destek olduklarını belirten Başkan Bozkurt, "Bu güne kadar olduğu gibi bundan sonra da takımımıza elimizden gelen desteği vereceğiz. Uzun bir aradan sonra yeniden başlayacak olan müsabakalarda takımımıza teknik ekibimize güveniyoruz. Başarılar diliyoruz" dedi.
ÇALIŞMALAR İYİ GİDİYOR,BAŞKAN BOZKURT’A TEŞEKKÜR ETTİ
Devrek Belediyespor Teknik Adamı Savaş Demiral, liglerin bu ay sonu başlayacağını belirterek hazırlıkların devam ettiğini ifade etti. Takımda morallerin yüksek olduğunu söyleyen Demiral "Aramıza sonradan katılan arkadaşlarla birlikte güzel bir hazırlık dönemi geçiriyoruz. Bizlerden desteğini hiçbir zaman esirgemeyen Belediye Başkanımıza teşekkür ederiz" dedi.

Editör: TE Bilişim