Bölgesel Amatör Lig 7.Bölge 1.Grup’ta ligin 14. hafta maçında Zonguldak derbisinde Kdz. Ereğli Belediyespor - Devrek Belediyespor karşılaşması oynanacak.  
Merkez Hakem Kurulunun açıklamasına göre, Şehit Vefa Karakurdu Stadı’nda  oynanacak olan ve 06 Mart Pazar günü saat 14.00'da başlayacak olan derbiyi  Ankara Bölgesi hakemlerinden Ceyhun Panba yönetecek. Panba’nın  yardımcılıklarını Oğuz Akgün ve Beran Yalçın üstlenecek. Derbinin dördüncü hakemi ise Alki Artun Özdemir olacak. 
KDZ. EREĞLİ BELEDİYESPOR 26 PUANLA 2’İNCİ SIRADA
Kdz. Ereğli Belediyespor ligde oynadığı 12 maçta 8 galibiyet, 2 beraberlik, 2 yenilgiyle 26 puan topladı. Eflatun-Beyazlı ekip rakip filelere 30 gol atarken, kalesinde ise 18 gol gördü.
DEVREK BELEDİYESPOR 22 PUANLA 3’ÜNCÜ SIRADA
Devrek Belediyespor ise 11 karşılaşmada 6 galibiyet, 4 beraberlik 1 yenilgi ile 22 puanla 3’üncü sırada yer  alıyor. Kırmız-Beyazlı ekip rakip filelere 21 gol atarken, kalesinde ise 10 gol gördü.
EFLATUN-BEYAZLI EKİP YENERSE LİDERLE PUANLARI EŞİTLEYECEK
Devrek Belediyespor ile puan farkını geçtiğimiz hafta itibariyle 4’e çıkartan Kdz. Ereğli Belediyespor, derbi maçında rakibini yenerek hem şampiyonluk şansını sürdürmek isteyecek hemde puan farkını 4’den 7’ye çıkartmak isteyecek.  Kdz. Ereğli Belediyespor, Devrek Belediyespor’u yenmesi halinde ise 14. Haftayı BAY geçirecek olan Silivrispor ile puanları eşitleyecek.
KIRMIZI-BEYAZLI EKİBİN KAZANMAKTAN BAŞKA ÇARESİ YOK
Devrek Belediyespor ise  zorlu Kdz. Ereğli  Belediyespor deplasmanında şampiyonluk şansını sürdürmek adına sahadan mutlak ve mutlak galibiyet ile ayrılmak zorunda.  Kırmızı-beyazlı ekip beraberlik ya da yenilmesi halinde  şampiyonluk şansını yüzde 99 bitirmiş olacak.  Kazanması halinde ise şampiyonluk şansına devam edecek ve Kdz Ereğli Belediyespor ile olan puan farkını da 1’e indirmiş olacak.
Ayrıca ilk yarının 5. hafta karşılaşmasında Devrek’te oynanan derbi maçında Kdz. Ereğli Belediyespor, Devrek Belediyespor’u 2-1 yenmişti.   
KİLİMLİ- BEYKOZ MAÇINI İNANIR YÖNETECEK
06 Mart Pazar Ahmet Şerifoğlu Stadı’nda saat 14:00’da oynanacak olan Kilimli Belediyespor- Beykoz 1908 maçını Ankara Bölgesi hakemlerinden Buğrahan Dilkan İnanır yönetecek. İnanır’ın yardımcılıklarını ise Işık Ekinci ve Ali Şahin yapacak. Maçın 4’üncü hakemi ise Asen Albayrak olarak açıklandı.  
KİLİMLİ 9 PUANLA 6’İNCI SIRADA
Bu karşılaşma öncesinde Kilimli Belediyespor, 11 müsabakada 1 galibiyet, 6 beraberlik,4 yenilgi ile 9 puanla 6. sırada yer alıyor. Sarı-siyahlı ekip ise 11 maçta kalesinde 21 gol görürken, rakip filelere ise 13 gol kaydedebildi.  
BEYKOZSPOR 1908 7 PUANLA 7’İNCİ SIRADA
Beykozspor 1908 A.Ş. oynadığı 12 karşılaşmada 1 galibiyet, 4 beraberlik 7 yenilgi ile alırken, 7 puanla 7. sırada yer alıyor. Beykozspor 1908 A.Ş. 12 maçta kalesinde 16 gol görürken, rakip filelere ise 7 gol kaydedebildi.  

14 HAFTA MAÇLARI ŞU ŞEKİLDE

Saat 14.00 Şehit Vefa Karakurdu Beyçayırı Stadı: Ereğli Belediyespor-Devrek Belediyespor (Ceyhun Panba, Oğuz Akgün, Beran Yalçın, Ali Artun Özdemir)

Saat 14.00 Kilimli Ahmet Şerifoğlu Stadı: Kilimli Belediyespor-Beykozspor 1908 (Buğrahan Dilkan İnanır, Işık Ekinci, Ali Şahin, Asen Albayrak)

Saat 14.00 Çilimli İlçe Stadı: Çilimli Belediyespor-Bakırköyspor (Utku Doğan, Çağlar Mert, Mehmet Özgür İşbilen, Tuncay Sağlam)

Saat 14.00 Maltepe Hasan Polat Stadı: Maltepespor-Beyköy Belediyespor (Onur Güneş, Ömer Sözcü, Ayberk Yalçınkaya, Yasin Çavuş)

SİLİVRİSPOR BAY

Editör: TE Bilişim