2. Lig temsilcisi Zonguldak Kömürspor’da 2021-2022 futbol sezonu öncesinde hareketli saatler yaşanıyor.

Son 10-15 gündür yeni başkan ve yeni yönetim için çalışılırken, Demir Ailesi’nin, Alaaddin Kurnaz'ın Kulüp Başkanı olması için görüşmelerini sürdürdüğü öğrenildi.

Ayrıca Demir Ailesi yeni yönetim için de görüşmelerini sürdürüyor.

Bu sezon kesinlikle yeni bir başkan ve güçlü bir yönetimle girmek isteyen Demir Ailesi bunun için rödevans işletmecileri olmak üzere, her sezon takıma katkı sağlayan Eren Enerji ve ÇATES’ten de birer kişinin yönetime girmesi için görüşmelerini sürdürdüğü öğrenildi.

Özellikle Alaaddin Kurnaz’ın kulüp başkanlığına sıcak baktığı ancak, güçlü bir yönetim oluşturulursa kabul edebileceği öğrenildi.

Bu hafta içinde yönetime girmesi beklenen önemli isimler ile birlikte Alaaddin Kurnaz’la bir araya gelerek son toplantıyı yapacağı öğrenilen Demir Ailesi’nin, oradan çıkacak sonuç sonrasında kongre kararı alabileceği de alınan bilgiler arasında. 

Toplantıda yönetime girmesi beklenen isimlerin olumlu sonuç vermesinin ardından, hemen kongre kararıyla birlikte hem teknik adam hem de transfer çalışmalarına da başlanacağı öğrenildi. 

Öte yandan Demir Ailesi’nin de yapılacak kongrenin ardından, kulübü yeni başkan ve yönetime teslim edeceği edinilen bilgiler arasında.

Editör: TE Bilişim