TFF 2. Lig Beyaz Grup temsilcimiz Zonguldak Kömürspor Teknik Direktörü Şenol Demir, 1922 Konyaspor galibiyeti ve Pazar günü deplasmanda oynayacakları önemli Erzincanspor müsabakası hakkında açıklamalarda bulundu.
1922 Konyaspor karşısında önemli bir galibiyet elde ettiklerini belirten Teknik direktör Demir, Herkesin ihtiyacı olan bir galibiyet aldıklarını belirtti.
Öte yandan Demir deplasmanda oynayacakları Erzincanspor maçında da puan ve puanlar ile ayrılarak üst sıralara yükselmek istediklerini söyledi.

YÜZDE YÜZ KAZANMAMIZ GEREKEN BİR MAÇTI
1992 Konyaspor maçından alınan galibiyetin çok önemli olduğunu söyleyen Demir, “Konya maçını yüzde yüz kazanmamız gerekiyordu, kazandık. Mutluyuz. Özgüvenimiz açısından da iyi oldu. Taraftara ve takımada moral oldu. Herkesin ihtiyacı olan bir galibiyetti. Müsabaka biraz daha farklı hale geldi. Mutlaka kazanmamız gereken bir maçtı. Sakat oyuncularımızın dönüşü müsabakayı daha farklı yaptı. Diğer müsabakalardan daha öndeydik. Kaybettiğimiz Pazarspor maçından sonra böyle bir müsabaka iyi oldu. Daha iyi oynadık önce maçlara göre. Tam kadro çıkmamızın önemli ölçüde etkisi oldu. ” dedi.
PUAN VE PUANLARLA DÖNMEK İSTİYORUZ
Pazar günü saat 13.00'da deplasmanda oynayacakları Erzincanspor maçı hakkında konuşan Şenol Demir; “Galip geldik ancak yine aynı yerdeyiz. Bizde rakipte 17 puanda. Zor bir müsabaka bizi bekliyor. Çalışmalarımızı yapıyoruz. Puan veya puanlarla dönmeyi hedefliyoruz.” dedi.

Editör: TE Bilişim