TFF 2. Lig Kırmızı Grup temsilcimiz Zonguldak Kömürspor’da Kulüp Başkanı Sabit Danış, yeni sezon öncesinde Zonguldak’a reklam konusunda  çağrıda bulundu.  

Başkan Danış, Karaelmas Kemal Köksal stadyumunda oynanacak olan lig maçları öncesinde stada reklam verilmesi konusunda şehrin esnafları, işadamları, yerel ve ulusal marketler ve tüm şirketlerin takıma destekte bulunmasını istedi.        

Bu sezon Zonguldak’ın Zonguldak Kömürspor’a stada reklam desteğinde bulunmasını isteyen Başkan Sabit Danış; “2022/2023 futbol sezonuna bugün yapacağımız ilk antrenmanla start vereceğiz. 

Yeni sezonun şehrimize ve takımımıza hayırlı olmasını diliyorum. Bildiğiniz üzere maçlarımızı Karaelmas Kemal Köksal stadyumunda oynayacağız daha önceki senelerde stadyum reklam panoları konusunda çok etkisiz kalmıştık.
 Şehrimiz esnaflarında işadamlarından yerel ve ulusal marketlerden şehrimizde faaliyet gösteren tüm şirketlerden reklam konusunda destek bekliyoruz. 

Bu sene futbol maçlarımızın naklen yayınlanacağını da düşünürsek hem şehrimizin hemde şehrimizde faaliyet gösteren şirketlerin reklamı konusunda önem arzetmektedir. 
Bu konuda tüm esnafımızın duyarlı davranmasını ve kulübümüze stad reklamları konusunda destek vermeye çağırıyoruz.” dedi.

Editör: TE Bilişim