Misli.com 2. Lig Beyaz Grup’ta ligin 26. hafta maçında Devrek İlçe Stadı'nda oynanan Zonguldak Kömürspor-Kahramanmaraşspor maçının 82. dakikasında Zonguldak Kömürsporlu Oktay Pop'a yapılan harekette penaltı itirazında bulunan Teknik adam Barış Şeref,  maçın hakemi Burak Olcar tarafından kırmızı kartla tribünlere gönderilmişti. Bu kırmızı kartın ardından ise Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK), Zonguldak Kömürspor Teknik Adamı Barış Şeref'e 3 maç ceza vermişti. 

3 MAÇLIK CEZA SONA ERDİ

Verilen 3 maçlık cezanın ardından, Teknik Adam Barış Şeref, Anagold Erzincanspor, Hekimoğlu Trabzon ve Şanlıurfaspor maçları ile cezasını tamamlandı.

UŞAK MAÇINDA KULÜBE OLACAK

Kırmızı- Lacivertli Teknik Adam Barış Şeref, bu 3 maçın ardından 24 Mart Çarşamba günü Devrek İlçe Stadı’nda oynanacak olan Uşakspor maçında kulübede yer alacak. 

3 MAÇTA 1 GALİBİYET

Kırmızı-Lacivertli temsilcimiz Zonguldak Kömürspor, Teknik Adam Barış Şeref’in cezası nedeniyle çıktığı 3 maçta deplasmanda Anagold Erzincanspor’u 1-0 mağlup etti. Sahasında Hekimoğlu Trabzon’a 1-0 yenilirken, deplasmanda ise Şanlıurfaspor’a 3-0 mağlup oldu.

Editör: TE Bilişim