Zonguldak Belediye Başkanı Dr. Ömer Selim, Zonguldak Kömürspor hakkında önemli açıklamalarda bulundu.

Alan yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi.

“6 yıldır 2 tane şampiyonluk yaşadık, lig atladık. Ancak taşıma suyla değirmen dönmeyeceğinin artık farkındayız. Kalıcı gelirler temin etmek gerekiyor. Bunun içinde kurumsal yapıda değişiklik gerekiyor. Her şeyin şeffaf olması gerekiyor. Zonguldak Kömürspor’a 7’den 70’e herkesin takıma destek olması gerekiyor. Şu yapı ile takımın başarılı olması mümkün değil. Şu anda Zonguldak Kömütspor’a destek olan Zonguldak Belediyesi’nden başka kimse yok. Zonguldak Kömürspor’a yeni model gelmesi gerekiyor. Başarılı olan takımlar bu şekilde oluyor. Zonguldak Kömürspor şehrin ortak sevdası, herkes için çok önemli"dedi.

TAKIM HANGİ LİGDE İSE ŞEHİRDE O LİGDEDİR
Alam"Bende isterim Zonguldak Kömürspor’un 1. lige çıkmasını, düşünsenize Zonguldak’a Beşiktaş, Fenerbahçe, Galatasaray ve Trabzonspor’un geldiğini. Takım hangi ligdeyse şehir de o ligde. İnşallah şehir ve takım olarak Süper Lige çıkarız. Burada herkesin fedakarlık yapması gerekiyor."dedi.

KÖMÜRSPOR'A DESTEK OLAN YOK
Alan,“Lafa gelince Zonguldak Kömürspor için kimse mangalda kül bırakmıyor. İş icraata gelince mazeret üretiyorlar. Zonguldak Kömürspor’a destek olan bir tane kamu kurumu yok. Bizim de şartlarımız belli”dedi

KÖMÜRSPOR İÇİN PROJEMİZ VAR
Alan “Zonguldak Kömürspor için başka daha büyük bir projemiz var. İnşallah zamanı gelince açıklayacağız” dedi.

Editör: TE Bilişim