Misli. Com 2. Lig Beyaz Grup temsilcimiz Zonguldak Kömürspor ligin 25. haftasında bugün deplasmanda Amed Sportif ile karşılaşacak. Bu önemli müsabaka bugün saat 13.00'da Amed stadında oynanacak.

Sakat olan Hakan Çevik Serbay Yağız, İhsan Furkan Deniz ve koronaya yakalanan Hüseyin Yılmaz ve Berkan Akdeniz’siz Amed Sportif maçına çıkacak olan Zonguldak Kömürspor, bu önemli maçta eksiklere rağmen 3 puan için sahaya çıkacak. 

Bu önemli maç öncesinde Kırmızı-lacivertli temsilcimiz Zonguldak Kömürspor ligde oynadığı 22 maçta 5 galibiyet, 7 beraberlik ve 10 yenilgi ile 22 puanla 12. sırada yer alıyor. Ayrıca Kırmızı lacivertli temsilcimiz kalesinde 33 gol görürken, rakip filelere ise 23 gol kaydetti.

Ev sahibi Amed Sportif ise ligde oynadığı 23 maçta 11 galibiyet, 5 beraberlik ve 7 yenilgi ile 38 puanla 8. sırada yer alıyor. Amed Sportif kalesinde 30 gol görürken, rakip filelere ise 35 gol kaydetti.

Bugün saat 13.00’da oynanacak olan Amed Sportif-Zonguldak Kömürspor maçını Tekirdağ Bölgesi Klasman hakemlerinden Mehmet Ali Özer yönetecek. Özer’in yardımcılıklarını ise İstanbul Bölgesi Klasman Yardımcı Hakem Samet Özkul ve yine İstanbul Bölgesi Klasman Yardımcı hakemlerinden Efe Kurtuluş yapacak. Maçın dördüncü hakemi ise aynı bölgeden Bektaş Bayram görev yapacak.

Editör: TE Bilişim