Misli.com 2. Lig Beyaz Grup temsilcimiz Zonguldak Kömürspor, ligin 27. hafta maçında yarın saat 14.00’da deplasmanda oynayacağı Anagold Erzincanspor müsabakası öncesinde bu sabah Zonguldak’tan ayrılarak Erzincan’a mutlak 3 puan parolası ile gitti. 

DEPLASMANDA GALİBİYET YOK

Kırmızı-Lacivertli temsilcimiz Zonguldak Kömürspor, deplasmanda oynadığı 12 karşılaşmada henüz galibiyetle tanışamadı. Kırmızı lacivertli ekip, zorlu Anagold Erzincanspor karşısında mutlak galibiyet ile ayrılarak deplasman şansızlığına son vermek istiyor.

BERKAN VE İHSAN DEPLASMANA GÖTÜRÜLMEDİ

Kırmızı lacivertli temsilcimiz Zonguldak Kömürspor’da teknik adam Barış Şeref, deplasmanda oynanacak olan Anagold Erzincanspor maçı öncesinde kart cezalısı olan Berkan Akdeniz ve sakatlığı devam eden İhsan Furkan Deniz’i Erzincan’a götürmedi.  

23 PUANLA 12. SIRADA

Kırmızı-lacivertli temsilcimiz Zonguldak Kömürsporspor, ligde oynadığı 24 maçta 5 galibiyet, 8 beraberlik ve 11 yenilgi ile 23 puanla 12. sırada yer alıyor. Ayrıca Kırmızı lacivertli temsilcimiz kalesinde 36 gol görürken, rakip filelere ise 24 gol kaydetti.

47 PUANLA 2. SIRADA

Anagol Erzincanspor  ise ligde oynadığı  24 maçta 13 galibiyet, 8 beraberlik, 3 yenilgi ile 47 puanla 2 sırada yer alıyor.  Anagold Erzincanspor, kalesinde 19 gol görürken, rakip filelere ise 38 gol kaybetti. 

MAÇI ALİM KANDEMİR YÖNETECEK

Anagold Erzincanspor ile Zonguldak Kömürspor arasında oynanacak olan müsabakayı Kayseri  Klasman Hakemi Alim Kandemir yönetecek. Kandemir'in yardımcılığını ise yine aynı bölgeden Klasman Yardımcı Hakemi Hüseyin Otyakmaz ve Klasman Yardımcı Hakemi Ali Etlikci yapacak.  Müsabakada Ankara Klasman Hakemi Hakan Basık ise dördüncü hakem olarak görev alacak.

Editör: TE Bilişim