Genel Maden İşçileri Sendikası (GMİS) merhum Başkanı Şemsi Denizer adına bu yıl 9’uncusu düzenlenecek olan futbol turnuvası 1 Temmuz’da start alacak.
Eski futbolcu Hacı Kara tarafından Genel Maden İşçileri Sendikası (GMİS) merhum eski Başkanı merhum Şemsi Denizer anısına futbol turnuvasının 9’uncusu  1 Temmuz’da Fener Sahası’nda başlayacak. 
Uğradığı silahlı saldırı sonucunda 6 Ağustos 1999’da hayatını kaybeden Şemsi Denizer’in adını yaşatmak amacıyla düzenlenecek olan futbol turnuvasına gençler ve veteranlar kategorilerinde gerçekleşecek 
Her yıl geleneksel hala getirilen ve bu yıl 9’uncusu düzenlenecek olan futbol turnuvasını organize eden Hacı Kara, yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi: “GMİS merhum Başkanı Şemsi Denizer adına bu yıl 9’uncusu düzenlenecek olan futbol turnuvasını 1 Temmuz’da başlatacağız. Her yıl olduğu gibi bu sezonda amacımız hem merhum Şemsi Deniz’i anmak hemde Herkese spor yaptırmak. Bu yüzden herkesin bu önemli olan turnuvaya katılmasını bekliyoruz.”dedi
Kara, ayrıca 1 Temmuz’da başlayacak olan turnuvaya öncesinde başvuruların başladığını dile getirdi. Gençler ve veteranlar kategorilerinde yapılacak olan turnuvaya katılmak isteyen takımların 05327901979’numaları telefondan kendisini arayabilirler ifadelerine yer verdi.

Editör: TE Bilişim