3 ay önce Zonguldak

Zonguldak İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü (KOM) ekipleri Kozlu’da yasadışı olarak silah satışı yapan şahsın evine düzenledikleri operasyonda çok sayıda tabanca, şarjör ve fişek ele geçirdi.

3 ay önce SİYASET

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Zonguldak heyeti, Ankara'da bir dizi ziyaretlerde bulundu.

3 ay önce Zonguldak

22. ve 26. Dönem Erzurum Milletvekili Prof. Dr. Mustafa Ilıcalı, Zonguldak Valisi Osman Hacıbektaşoğlu'nu ziyaret etti.

3 ay önce GÜNDEM

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde bulunan bir bankanın şubesinde jeneratörün sıcaklık nedeniyle kısa devre yapması sonucu oluşan yoğun duman paniğe neden oldu.

3 ay önce GÜNDEM

AK Parti Grup Başkanı Abdullah Güler, partilerinin asgari ücretle ilgili herhangi bir zam çalışması yapmadığını açıkladı.

3 ay önce EĞİTİM

Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi (BEUN) gelişen uluslararasılaşma stratejileri kapsamında Erasmus+ Yükseköğretim Hareketlilik Programı ile 21 ülkede 234 üniversite ile yaptığı Erasmus+ anlaşmalarıyla iş birliği ağını genişletmeye devam ediyor.

3 ay önce GÜNDEM

ÖSYM Başkanı Prof. Dr. Bayram Ali Ersoy, Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İsmail Hakkı Özölçer'i makamında ağırladı.

3 ay önce KDZ EREĞLİ

Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde geçen yıl kasım ayında batan ve halen 7 mürettebatı kayıp olan Kafkametler gemisinin kesilen parçaları yüzeye çıkartıldı. 200 ton ağırlığında olan yaşam mahali ve kıç parçasını oluşturan kıç ayna tarafı, baş kısmı ve karina kısmının çıkarılan bölümleri, vinç dubasının üstüne alındı.

3 ay önce GÜNDEM

Edirne 663'üncü Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri'nde Destek Büyük Boyda 1. olan Beytullah Uludağ ve Başpehlivan Yunus Emre Yaman Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin'i ziyaret etti.

3 ay önce GÜNDEM

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, AK Parti Grup Başkanı Abdullah Güler ve AK Parti Genel Başkan Vekili Mustafa Elitaş, emekli maaşlarına yönelik bir toplantı düzenleyecek.