Bölgesel Amatör Lig 5. Grup'ta mücadele eden Kdz. Ereğli Belediyespor'da teknik adam Telat Özden ve ekibi ile yollar ayrıldı.
Lige Teknik adam İsmail Aksu ile başlayan Kdz. Ereğli Belediyespor yönetimi, 5 maçta alınan kötü sonuçlar nedeniyle teknik adam İsmail Aksu ve ekibi ile yolları ayırmıştı.
İsmail Aksu’dan boşalan teknik adamlık görevine ise Kdz. Ereğli Belediyespor yönetimi, teknik adam Telat Özden ile anlaşarak takımın başına getirmişti.
Teknik adam Telat Özden, çıktığı 4 maçta 2 galibiyet, 2 yenilgi aldı.
Özellikle ligin 9. Hafta maçında deplasmanda Bartınspor karşısında alınan 2-1'lik yenilgi sonrasında Kdz. Ereğli Belediyespor yönetimi, Telat Özden ile karşılıklı olarak yolları ayırdığını açıkladı.
Kdz. Ereğli Belediyespor Kulübü'nden yapılan açıklama şu şekilde:"Teknik Direktörümüz Telat Özden ile yollarımız karşılıklı anlaşılarak ayrılmıştır. Özden ve ekibine bugüne kadar verdiği hizmetlerden dolayı teşekkür ediyor, bundan sonraki kariyerinde başarılar diliyoruz.”denildi
İlk yarı bitmeden iki teknik adamla yolları ayıran Kdz. Ereğli Belediyespor yönetimi, 3. Teknik adam olarak takımın başına kimi getireceği ise merak konusu oldu.