-ÖZEL HABER-

Türkiye Değişim Partisi (TDP) Zonguldak İl Başkanı Sibel Güneş sosyal medya hesabı üzerinden sert ifadeler kullanarak kendisini dolandırdığını belirttiği şahsa uyarılarda bulundu.

Paylaşımının içinde ”dolandırıcılığa alışmış leş karkası. Dosta kazık atan değersiz. Bazı yerlerde konumunu kullanarak adam olmaya çalışan şahıs sen kendini biliyorsun. Bugün isim vermiyorum yarınki yayınım beter olacak. Benim itlere yedirecek param yok ve o parayı senden söke söke alacağım” diyen Sibel Güneş ismini açıklamamasına rağmen TDP Sakarya İl Başkanı Fahri Yıldız’ın yanıt vermesi ile tartışma bir anda büyüdü.

Yorumlarda “Sibel Başkanım arkandayız, hakkını ara” çağrıları bulunurken TDP Sakarya İl Başkanı Fahri Yıldız araya girerek “3 ay vadeli aldığın arabayı ödeme günün geldiğinde arabayı geriye yollayan sensin ve arızalı yolladın kurtarıcı parasını da bana ödettin ve 3 ay arabama binip vermiş olduğum peşinatı istiyorsun öde borcunu al arabanı burada paylaşım yapıp da kendini rezil ediyorsun ayrıca genel merkeze mi söyleyeceksin? Buyurun birlikte söyleyelim benim ticaretim beni ilgilendirir hiç kimseyi ilgilendirmez” ifadelerini kullandı.

Zonguldak İl Başkanı Sibel Güneş’in  Sakarya İl Başkanı Fahri Yıldız’ı hedef alması üzerine diğer illerin il başkanları devreye  girdi. Türkiye Değişim Partisi Afyonkarahisar İl Başkanı Kadir Uysal durumu anlatarak “Allah var yukarıda olumlu ya da olumsuz yazılar değil konuşarak çözebilirsiniz başkanlarım” ifadelerini kullandı.

Dolandırıldığını iddia eden ve peşinat olarak verdiği parayı geri isteyen Sibel Güneş’i ve Fahri Yıldız’ı duyarlı davranmaları için uyaran il başkanlarının da müdahalesi yeterli gelmedi. Türkiye Değişim Partisi Genel Merkezi’ne kadar ulaşan olay sonrası ne olacağı merak ediliyor.

Editör: TE Bilişim