AK Parti Zonguldak İl Başkanı Zeki Tosun, Merkez İlçe Başkanı Mükerrem Ayçiçek ve yönetim kurulu üyeleri Belediye Başkanı Dr. Ömer Selim Alan’ı makamında ziyaret etti. 

Yeni yönetim kurulu üyeleri ile birlikte gelen Merkez İlçe Başkanı Mükerrem Ayçiçek "Başkanımıza ziyarete geldik. Biz tüm yönetim kurulu üyeleri olarak aile gibiyiz. Başkanımızın da sürekli destekçisiyiz. Her zaman arkasındayız. Birlikte yol haritamızı çizeceğiz. Zonguldak'a siyaseten neler yapabileceğimizi göstermek için buraya geldik" ifadelerini kullandı.

Belediye Başkanı Selim Alan'da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek;
"Beraber el ele gönül gönüle Zonguldak'ın geri kalmışlığını hep beraber aşacağız. Seçim zamanı ne söz verdiysek bütün teşkilatlarımız ile beraber çalışacağız. Vatandaşlarımızın yüzünü güldüreceğiz. 18 ay geçti Zonguldak'ta nasıl bir değişim olduğunun farkındasınız.Bundan sonra da her seçimde Zonguldak Belediyesi'nde Ak Parti bayrağını dalgalandırmak istiyoruz" dedi.

İl Başkanı Zeki Tosun'da ziyareti değerlendirrerek;
"Biliyorsunuz kongre süreci devam ediyor. Merkez İlçemizde bir değişim oldu. Yeni seçilen arkadaşlarımızı Allah muvakkak eylesin. Göreceksiniz 2023 yılında Zonguldak tanınmayacak bir şehir haline gelecek. Her yerde çalışmalar var. Her yer şantiye sahası. Biz başkanımızın yanındayız. Kendisi sürekli koşturuyor. Vatandaşlarımız biraz daha sabırlı olsunlar. "  ifadelerini kullandı


 

Editör: TE Bilişim