FF 2.Lig Beyaz Grup temsilcimiz Zonguldak Kömürspor'un 11. Hafta maçında sahasında konuk ettiği ve 3-1 mağlup oldu Altınorduspor,  maçının 76. dakikasında yenilen ikinci golde net ofsayt olmasına rağmen yan hakem Mustafa Yüksel bayrağını kaldırmazken, teknik direktör Şenol Demir, bayrağı kaldırmayan yan hakem Yüksel'e tepki göstermişti. 

Bu tepki sonrasında maçın orta hakemi Yusuf Aydın ise Şenol Demir'e direkt kırmızı kart göstererek saha dışına göndermişti. 
İşte TFF'nin internet sitesinde yer alan açıklamada şu şekilde :"17- ZONGULDAK KÖMÜRSPOR A.Ş. Kulübü’nün 28.10.2023 tarihinde oynanan ZONGULDAK KÖMÜRSPOR A.Ş.-ALTINORDU TFF 2. Lig Beyaz Grup müsabakasındaki “talimatlara aykırı hareketi” nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı’nın 46. maddesi uyarınca ve Stadyum Güvenlik Komitesi Talimatı-Stadyum Sınıflandırması Alt Detayları-117 maddesi uyarınca PFDK'ya sevkine,

Satılmış Gebeş; "Bu görüntüler bu müsabakada şike var diye haykırıyor" Satılmış Gebeş; "Bu görüntüler bu müsabakada şike var diye haykırıyor"

ZONGULDAK KÖMÜRSPOR A.Ş. Kulübü teknik sorumlusu ŞENOL DEMİR’in aynı müsabakadaki “sportmenliğe aykırı hareketi” nedeniyleFutbol Disiplin Talimatı'nın 36. maddesi uyarınca 29.10.2023 tarihinden itibaren tedbirli olarak PFDK'ya sevkine karar verilmiştir."denildi.

Editör: Melisa Sapaz