Zonguldak'ta koruma altındaki ağaçları katlettiler! Zonguldak'ta koruma altındaki ağaçları katlettiler!

Zonguldak Belediye Başkanı Dr. Ömer Selim Alan CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in kendisini hedef almak için söylediği Kuzeyli-Güneyli açıklamasına yanıt verdi.

Özel’in ‘insanları ötekileştiren ve ayrıştıran’ sözlerine yanıt veren Alan açıklamaları kara leke olarak değerlendirerek şu ifadeleri kullandı:
“Dün Zonguldak siyasi tarihi için bana göre kara bir lekeydi. Birisi geldi dedi ki güneyden, kuzeyden, aşağıdan, yukarıdan dedi. Burada 81 vilayette bizim toprağımız. Zonguldaklısı, Devreklisi, Trabzonlusu, Rizelisi, Giresunlu, Kastamonu, Bartınlısı hepimiz et ve tırnak gibiyiz.Memleketler nereden geldi rahatsız etti bizi ilgilendiriyor mu. Biz kardeş kardeş yaşıyoruz. Ama ne yazık ki gene aynı zehirli dili kullandılar. Bizi ayrıştırmaya çalışıyorlar. Buna müsade ediyor muyuz? Biriz, beraberiz. Bakın ne diyoruz 2024’te inşallah Türkiye Yüzyılı ile beraber Zonguldak Yüzyılı başlayacak. Nasıl olacak? Biz bütün Zonguldak bütün hemşehrilerimizle beraber ne istiyoruz biliyor musunuz? Zonguldak'ı büyükşehir yapalım istiyoruz. Hizmet etmek istiyoruz. Zonguldak şemsiyesi altında hep beraber gururlandırmak istiyoruz."

Editör: U. G.