Kamuran Aşkar'dan Yakup Keleş ve Hamza Eryiğit’in görevden alınmasına tepki! Kamuran Aşkar'dan Yakup Keleş ve Hamza Eryiğit’in görevden alınmasına tepki!
Yeniden aday gösterilen Zonguldak Belediye Başkanı Ömer Selim Alan Ankara dönüşü yaptığı konuşmada çıraklık  dönemini geride bıraktığını belirterek; “Gönül kırgınlıkları oluşmasına sebebiyet verdiğim kim varsa herkesten özür diliyorum” dedi.
Zonguldak Belediyesi önünde belediye çalışanları, partililer, ve ittifak ortağı MHP’liler tarafından karşılanan Alan’ın konuşmasına MHP İl Başkanı Mustafa Öztürk ve Ak Parti İl Başkanı Mustafa Çağlayan ile birlikte Ak Partili diğer belediye başkanları da eşlik etti.
Alan konuşmasında geçen beş yılda gönül kırgınlıklarına da neden olduğuna dikkat çekerek; "Ben 2019 yılındaki Ömer Selim Alan değilim. 5 sene önceki Ömer Selim Alan yok. Fiziken tabii ki değiştim, saçlarıma daha çok ak düştü. Çıraklık dönemimi geride bıraktım. Bu dönemde  istemeden, bilmeyerek, farkına varmadan, kırdığım, üzdüğüm, gönül kırgınlıkları oluşmasına sebebiyet verdiğim kim varsa herkesten özür diliyorum. Hepiniz hakkınızı helal edin” sözleri ile dikkat çekti.
Editör: Şeyma Kaya