Zonguldak Atatürk Devlet Hastanesi Site Ek Bina’da koronavirüslü hastalar kabul edilmiyor.  . Pandemi sürecinin başında koronavirüslü hastaların tedavisi için pandemi hastanesi olarak belirlenen hastane ilerleyen süreçte diğer hastaların tedavilerinin aksamaması için koronavirüs şüphesi olan ve pozitif vakaları kabul etmemeye başladı.  

Salgın sürecinde hastaların hastaneye gitmeye tereddütle yaklaştığı dönemde Zonguldak Belediyesi ekipleri hastane içerisini ve etrafına her gün dezenfeksiyon işlemi uygularken fizik tedavi, psikiyatri, kulak burun boğaz, onkoloji, genel cerrahi, ortopedi, nöroloji, dâhiliye, kardiyoloji, üroloji, göz, cildiye, göğüs ve meslek hastalıkları branşlarında vatandaşlar Atatürk Devlet Hastanesi Site Ek Binası’nda tedavilerine devam edebiliyor. Ayrıca Site Ek Bina Acil Servisi’nde de 24 saat hizmet devam ediyor.

Hastanenin bu halini gören hastalar ise “Devlet hastanesi değil sanki özel hastane. Diğer hastanelere de örnek olması lazım. Tüm hastaneler bu şekilde hizmet vermeli” şeklinde yorumlarda bulundu.

Editör: TE Bilişim