Türkiye’nin sayılı kentlerinde bulunan ve Zonguldak’ta da bir ilk olan Diş ve Çene Tomografisi Cihazı, Devrek’te hizmete sunuldu.

Devrek’te ağız ve diş sağlığı alanında öncü ve köklü bir kuruluş olan Devrekdent Diş Polikliniği yine hizmet sektörunde bir ilke imza attı. Devrek’te faaliyete geçirilen, diş tomografisi cihazı çene ve dişler bölgesinden elde edilen verileri üç boyutlu görüntüye çevirerek dijital ortama aktaracak olan cihaz halkımızın hizmetine sunuldu.

Konuyla ilgili olarak bir açıklama yapan, Devrek Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği Kurucusu ve Müdürü Diş Hekimi Sinan Kaya, Devrek’te ve Zonguldak bölgesinde yaşayan diş hastalarının artık başka illere gitmelerine gerek kalmadığını belirterek; “Devrek’imizde ve Zonguldak bölgemizde büyük bir eksikliği hissedilen dijital Diş ve Çene Tomografi cihazımız Devrek ve Zonguldak bölgesinde bir ilk olarak polikliniğimizde hizmete girmiştir. Bu hizmetimizle bölge insanlarımız başka illere gitmek ve sıra beklemek zorunda kalmayarak hem maddi hem de zaman israfından kurtulmuş olacaklardır. Teşhiste büyük kolaylıklar sağlayan tomografi cihazımıza güncel ve modern tedavileri başarı ile yapabiliyoruz. Dijital tomografi cihazımızla çenelerin ve dişlerin üç boyutlu görüntülemeleri ile doğru ölçümler yaparak diş implantı cerrahisi olmak üzere her türlü cerrahi girişimde bulunabiliyoruz. Ayrıca kulak burun boğaz hastalıklarının sinüs tetkiklerini, çene eklemi rahatsızlıklarını, çenelerdeki patolojilerinde teşhis ve tedavilerini en modern şekilde başarı ile yapabilmenin mutluluğunu yaşıyoruz” dedi.

Editör: TE Bilişim