Misli. Com 2. Lig Beyaz Grup'ta ligde kalma mücadelesi veren temsilcimiz Zonguldak Kömürspor,  ligin 36. hafta maçında  yarın saat 15.00'da deplasmanda karşılaşacağı Çorum FK maçının hazırlıklarını tamamlanmasının ardından bu sabah saatlerinde Zonguldak'tan ayrılarak maçın yapılacağı yer olan Çorum’a haraket etti. 
Kırmızı lacivertli ekip bu önemli maçtan puan ve puanlar alarak ligin bitimine son 2 hafta kala ligde kalmayı hedefliyor.  

 

33 PUANLA 12. SIRADA 
Temsilcimiz Zonguldak Kömürspor ligde  oynadığı 33 karşılaşmada 7 galibiyet 14  yenilgi olmak üzere 12 beraberlikle 33 Puanla 12. Sırada yer alıyor. Kırmızı-Lacivertli temsilcimiz kalesinde 44 gol görürken, rakip filelere ise 29 gol kaybetti. 

 

50 PUANLA 10. SIRADA
Çorum FK ise  ligde  oynadığı 33 karşılaşmada 14 galibiyet 11 yenilgi olmak üzere 8 beraberlikle 50 Puanla 10. Sırada yer alıyor. Çorum FK kalesinde 36 gol görürken, rakip filelere ise 60 gol kaydetti.  

 

MAÇI ANKARA HAKEMLERİ YÖNETECEK
Çorum FK -Zonguldak Kömürspor maçını Ankara Bölgesinden Klasman Hakemi Demokrat Özgür Güneş yönetecek. Güneş’in yardımcılıklarını ise yine Ankara bölgesinden Klasman yardımcı Hakemi Yavuz Bahadır Ordu ve Ankara bölgesinden Klasman Yardımcı Hakemi Buğra Can Semerci yapacak.  Maçın 4. hakemi, Kayseri bölgesinden klasman hakemi Alim Kandemir.

Editör: TE Bilişim