TFF 2. Lig Kırmızı Grup'ta sezonu 53 puanla 9. sırada tamamlayan temsilcimiz Zonguldak Kömürspor'da basın sözcüsü Şükrü Öztürk,  sosyal medya hesabından açıklamalarda bulundu. 

Sezon başı oluşumunda takıma desteği olanlara ve takımı hem deplasman hemde içeride yalnız bırakmayan taraftarlara teşekkür eden Öztürk,  gelecek sezon daha da yukarıları hedeflediklerini ifade etti.

Zonguldak'ta kulağında tümör olan kedi veteriner hekimin ayağına gitti! Zonguldak'ta kulağında tümör olan kedi veteriner hekimin ayağına gitti!

Zonguldak Kömürspor Basın Sözcüsü Şükrü Öztürk'ün sosyal medya hesabından yaptığı açıklama şu şekilde:"2022/2023 futbol sezonunu kazasız belasız bitirdik. Sezon başı oluşumda desteği olan Sabit Danış başkanımıza, Salih Demir başkanımıza, Hakan hürfikir başkanımıza ve yönetim kurulu üyelerine Belediye başkanımız Dr Ömer Selim Alan'a teknik direktör ümüz Şenol Demir’e herzaman yanımızda olan Emniyet müdürümüz Fahri Aktaş'a emeği geçen tüm personele, futbolcu kardeşlerimize, takımı tribünden destekleyen taraftarlarımıza katkılarından dolayı şehrimiz ve kulübümüz adına teşekkür ediyoruz. Yeni sezonda daha büyük hedeflere ulaşmak dileğiyle saygılarla"

Editör: U. G.