Sakarya’da kontrolden çıkan midibüs metrelerce sürüklendi! Mesut Turan hayatını kaybetti! Sakarya’da kontrolden çıkan midibüs metrelerce sürüklendi! Mesut Turan hayatını kaybetti!

Ak Parti’den Zonguldak Belediye Başkan Adaylığı için gündemde olan eski Ak Parti Milletvekili Özcan Ulupınar’ın Cuma mesajında kullandığı fotoğraf dikkat çekti.
Ak Parti tabanında Özcan Ulupınar sesleri yükselirken mevcut başkan Ömer Selim Alan ile devam edilmesi gerektiği yönündeki seslerin de dozu yükseliyor.
Ulupınar’ın adaylığının kesinleştiği yönündeki haberler İl Başkanı Mustafa Çağlayan tarafından yalanlanarak sürecin devam ettiği belirtilmişti.

Konuşmayan Ulupınar ise sosyal medya hesabından Cuma mesajı yayınladı.
Ulupınar’ın; “Allah’ın (c.c.) rahmeti, mağfireti, bereketi üzerine olsun. Rabbim Sağlığımızı daim, Kazancınızı  bereketli, kalplerimizi ve evlerimizi huzurla doldursun İnşallah. Günümüzü hayırlı ve bereketli eylesin.  Hayırlı Cumalar” şeklindeki Cuma mesajında Zonguldak Merkezde bulunan Uzun Mehmet Camisi’nin fotoğrafını kullanması da; “Burada Cuma mesajından daha fazlası var” şeklinde yorumlandı.

Editör: Bekir Ekici