İŞKUR üzerinden yapılan ilanda Türk Telekom bünyesinde 4 farklı şehir de 6 Temizlik görevlisi ve 21 Teknisyen ve tekniker olarak çalıştırılacak 27 İşçi alımı yapılacağı duyuruldu. 

Buna göre, 6 Temizlik görevlisi işçisi ve 21 Diğer Teknisyen ve Tekniker alımı iş başvuruları İŞKUR resmi internet adresi ve İŞKUR telefon hattı üzerinden iş başvurusunda bulunabilecekler. 

Kastamonu’da su faturası için tartıştığı köy muhtarını öldürdü! Kastamonu’da su faturası için tartıştığı köy muhtarını öldürdü!

Başvuru yapılacak şehirler şu şekilde;

İzmir Konak, Hatay ve Karşıyaka Cumhuriyet Hizmet Binalarında görevlendirilmek üzere, erkek temizlik çalışanı alımı için son başvuru tarihi 14 Kasım 2023.

Muğla Telekom Müdürlüğümüze bağlı Fethiye Operasyon Merkezinde görevlendirilmek üzere, 1 erkek temizlik personeli alımı için son başvuru günü 15 Kasım 2023.

Niğde Telekom Müdürlüğünde 1 Tekniker alımı için son başvuru tarihi 18 Kasım 2023.

İstanbul Türk Telekom Müdürlüğü 21 Engelli İşçi alımı için son başvuru tarihi 25 Kasım 2023 olarak belirtilmektedir.

Türk Telekom İşçi Alımı Başvuru Şarları Neler?

İzmir ve Muğla Telekom Temizlik Görevlisi İşçi Alımı için adaylarda aranan başvuru şartları Temizlik ve İkram konularında tecrübeli, Ortaokul/Lise Mezunu, 18-35 maksimum 35 yaş sınırında olmak. Askerliğini tamamlamış, En az B sınıfı ehliyet, Uzun süreli çalışmaya uygun olmak.

Niğde ve İstanbul Türk Telekom Diğer Tekniker ve Teknisyen alımı için Tekniker: 2 yıllık örgün eğitim veren meslek yüksekokullarının Bilişim veya Elektrik-Elektronik, Elektronik Haberleşme, Enerji vb. teknik bölümlerinden mezun. 2 yıl deneyimli adaylar, iş başvurusunda bulunabileceklerdir.

Editör: Melisa Sapaz