Zonguldak’ın Kdz. Ereğli ilçesinde Yeni Mahalle Yalı Caddesi Kapalı Otopark civarında devriye görevinde olan polis ekipleri bir şahsın üzerinde çok sayıda uyuşturucu hap yakalayınca zehir tacirlerini yakalamak için çalışma başlattı.

Olay geçtiğimiz gün Yalı Caddesi otopark yakınlarında meydana geldi. 6 şahsın alkol aldığını ve şüpheli hareketleri olduğunu gören polis ekipleri kaba üst araması yapıldığı esnada N. K. isimli şahsın yere bir şey attığını fark etti.
Yerde şeffaf poşet içerisinde toplam 38 EXTACY olduğu değerlendirilen hap yakalandı.

Torbacısını ifşa etti!
Polis ekipleri N.K.’nın yere attığı hapları kimden temin ettiğini sorduğunda E.M. isimli şahıstan aldığını öğrendi. Olay ile ilgili günün nöbetçi Cumhuriyet Savcısına bilgi verilmesi ile talimatlar doğrultusunda tahkikata başlandı.
Kısa süre içerisinde uyuşturucu malzemeler ile birlikte N.K. ve E.M. isimli şahıslar gözaltına alındı.

Torbacının babası da aranıyormuş!
Gözaltına alınan şüpheli E.M.’nin babası H.M.’nin da yapılan sorgulamasında Tehdit Suçundan 5 AY hapis cezası ile arandığı anlaşıldı.

Olay ile ilgili olarak gözaltına alınan şüpheliler N.K. ve E.M. ile yakalama emri gereği gözaltına alınan H.M. isimli şahıslar N.K. ve E.M. isimli şahıslar ifadelerinden sonra serbest bırakıldı.

Hakkında yakalama emri ile 5 AY kesinleşmiş cezası olan H.M. isimli şahıs tutuklanarak Devrek Açık Ceza İnfaz Kurumu’na teslim edildi.

Editör: U. G.