Sosyal medyadaki ölüm tehlikesi! Atom, vitamin kokteyli, gençleşme iksiri... Sosyal medyadaki ölüm tehlikesi! Atom, vitamin kokteyli, gençleşme iksiri...

Alaplı Belediyesi’nin CHP’li Belediye Başkanı Nuri Tekin 2024 Mahalli İdareler seçimleri öncesine Z HABER’e açıklamalarda bulundu.

Tekin TSO Başkanı Recep Ocak’ın yanı sıra Ak Parti’den şuana kadar 3 aday adaylığı başvurusu yapıldığını belirterek yıllardır sahada olmanın avantajının kendisinde olduğunu ifade etti.
Nuri Tekin Ak Parti ve MHP adayları için olumlu veya olumsuz bir değerlendirmeden kaçınarak “Şuana kadar aday adaylığı başvurusunda bulunan arkadaşlarımız oldu. Ama ben Alaplı’nın her sokağını hergün gezen bir belediye başkanıyım. Gece gündüz demeden arkadaşlarımızla yıllardır sokaklardayız. Burası küçük bir yer. İnsanlarımız bizi tanıyor. Halk içinde karşılığımız var. Diğer arkadaşlarımızın adaylıkları kesinleşmeden rakibim bu, güçlü bir rakip yada güçsüz bir rakip demem doğru olmaz” dedi.

KİMSEYİ İŞİNDEN ETMEDİK, EN FAZLA MAAŞI BİZ VERDİK
Belediye Başkanı Nuri Tekin “Mevcut belediye başkanı olarak zaten adayım. Henüz aday adaylığı başvurumuzu yapmadık. Alaplı için yıllardır hizmet ediyoruz. Evimden belediyeye yürüyerek giderim. Sokaklarda insanlarla bir araya gelirim. Gece bir arıza olduğunda çalışma olduğunda işçi arkadaşlarımızla birlikte kalırım. Bunu herkes de bilir. Biz kimseyi siyasi görüşünden dolayı sürgün etmedik, işine engel olmadık. Aksine bölgede en yüksek maaşı veren belediye biziz. Bir işçimize bile borcumuz yok. Bunun elbette karşılığı olacaktır.”
 

RAKİBİN ŞANSI VAR MI?
“Şimdi kimsenin adaylığı kesin değil. Herkesin seveni sevmeyeni var. Herkesin bir karşılığı var. Adaylar belli olmadan karşımda şansı var, şansı yok demek siyasi ahlaka uymaz. Seçim zamanı aynı sokaklarda siyasetimizi yapacağız. Görevimizin her zaman başında olacağız” dedi.

Editör: Melisa Sapaz