31 Mart yerel seçimlerinin ardından Elvanpazarcık ta Ak Partili Hüseyin Uzun’un seçimi kaybetmesi ile Milliyetçi Hareket Partisi’nin adayı Ümit Uzun, seçimleri kazanarak beldenin yeni belediye başkanı oldu.

Adalet isteyenler yurt dışına kaçtı! Dina davasında karar! Adalet isteyenler yurt dışına kaçtı! Dina davasında karar!

Geçtiğimiz gün yapılan meclis toplantısında 2 AK Partili Meclis Üyesi katılmayınca Belediye meclisinde komisyon üyeleri MHP ve CHP'liler arasından belirlendi. Öte yandan MHP'li Uzun'un başkan vekilliğini CHP'li Bahattin Avcı'nın yapacağı öğrenildi.

Görev dağılımının bu şekilde yapılması CHP ile MHP ittifak yaptı şeklinde yorumlanırken MHP İl Başkanı Mustafa Öztürk Z HABER’e konuşarak “Kesinlikle ittifak yok” dedi.

Öztürk yaptığı açıklamasında:
“CHP ile ittifak olması söz konusu değil. İlk meclis toplantısını yaptık. Ak Partili üyeler aldıkları talimat doğrultusunda gelmediler. Dolayısı ile görev dağılımı yapılırken katiplik verilmiş. Belediye Başkan yardımcılığı diye bir şey yok. Görev dağılımı yapılırken Ak Partili üyeler lütfedip ilk toplantıya gelselerdi onlara da görev verilirdi. Bu ittifak yaptık anlamına gelmiyor” dedi.

Editör: U. G.