Devrim Dural'dan mesaj! "İktidar yürüyüşümüz başlamıştır" Devrim Dural'dan mesaj! "İktidar yürüyüşümüz başlamıştır"
MHP MYK üyesi Murat Kotra görevli olduğu seçim çalışmalarından izin alarak geldiği Zonguldak’ta Cumhur İttifakı Adayı Ömer Selim Alan için; “MHP camiamızın destekleri ile ortak akıl, Zonguldak kazansın” dedi.
Tüm gezi ve mitinglerinde Alan’a eşlik edeceğini belirten Kotra; “Liderimiz, Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli ‘Cumhur İttifakı, Cumhuriyet’in iradesidir. Cumhur İttifakı, milli bekanın nefesidir. Cumhur İttifakı, istikbalin sesi, milletin ta kendisidir’ diyor. Biz Ülkücüler de bu bilinç, hassasiyet ve disiplinle çalışmalarımızı yerine getiriyoruz.
MHP Zonguldak İl Başkanımız Mustafa Öztürk, Merkez İlçe Başkanımız Çağatay İpekçi ve tüm teşkilat mensuplarımız ile Cumhur İttifakı Belediye Başkan Adayımız Ömer Selim Alan beyefendiyle seçim çalışmaları kapsamında vatandaşlarımızla bir araya geldik, bundan sonra da aralıksız bir aradayız” dedi.
VATANDAŞIMIZ HİZMET İSTİYOR
MHP tabanı üzerinden farklı algı çabaları içinde olanlar olabileceğini belirten Kotra; “Zonguldak ne istiyor. Hizmet. Bir genel seçim yaşadık.
Vatandaşlarımız o seçimde ülke siyasetiyle ilgili iradelerini yansıttılar. Bu seçim bir şehir yönetimi seçimi. Bu şehirde yapılan, yapılmaya başlanan değişim, yenilik ve gelişim süreci ortada. Hizmet hepimize lazım değil mi? Hepimize lazım. Zonguldaklı esnafımız, gencimiz, kadınlarımız, sade vatandaşımız ne istiyor  artık değişen, gelişen, daha yaşanabilir bir Zonguldak. Bunlar geçmişte yeterince yapılabilmiş olsaydı bugün zatan bazı şeyler konuşulmuyor olurdu.
Elbette bu görevlerde herkesi tam memnun etmek pek mümkün olmuyor ancak şehirde başlayan değişim, yenilik, gelişme ve yaşanabilir  Zonguldak yolunda atılan dev adımların devam edebilmesi herkesin menfaatine olan adımlar.
KARARSIZ SEÇMENE ÇAĞRI
Zonguldak yıllardan beri bu adımları beklemedi mi? Bekledi. Her adayımız mutlaka değerli, saygın. Centilmence bir kampanya yürüttükleri için hepsine teşekkür ederiz. Tüm seçmenlerimizi de kutluyorum. Kararsız kalan vatandaşlarımız da kararsız kalmasın. Hizmete, ortak akla verecekleri bir oy ile şehrin gelişiminde pay sahibi olmaları onları da memnun edecektir. MHP camiamız ve tüm seçmenlerimize teşekkür ediyoruz” dedi.
Editör: Şeyma Kaya