Sağlıklı ve fit bir vücuda sahip olmak şüphesiz hemen hemen herkesin hayali. Özellikle kışın çoğunlukla evde vakit geçirildiği için haliyle yemeğe de düşkünlük artıyor. Hal böyle olunca yaza formda girmek isteyenler hızlı zayıflamanın yollarını arıyor. 

İnek sütü içen çocuklarda bunlar oluyor! İnek sütü zararlı mı? İnek sütü içen çocuklarda bunlar oluyor! İnek sütü zararlı mı?

Diyet yapmak uzun bir yolculuk olduğu için çoğu kişi, acil zayıflama yöntemlerinin peşine düşmüş durumda.  Kimileri ödem atıcı çay ve detokslardan medet umarken, kimileri de en hızlı kilo verdiren diyet listelerini araştırıyor. 

İşte tam da bu noktada ZHABER ekibi olarak, acil zayıflamak isteyenleri mum gibi eriten mucize bir detoks tarifi bulduk!

Yeni Proje (4)

Diyetisyen Hatice Nur Ege, acil zayıflamak isteyenlere özel sosyal medya hesabından  detoks tarifini paylaştı. 

Bu detoks suyu tarifi sayesinde uzun uzadıya diyet yapmanıza gerek yok! 10 gün boyunca aç karnına içmeniz ve yediklerinize dikkat etmeniz yeterli! Haydi gelin detayları birlikte inceleyelim. 

İşte sizi mum gibi eriten detoks tarifi;
1 litre sıcak su
Ceviz büyüklüğünde zencefil 
1 elmanın kabuğu
2 adet kayısı 
1 tutam nane 
4 adet dilimlenmiş limon 

YAPILIŞI 
Tüm malzemeler bir sürahinin içerisinde birleştirilip 10 gün boyunca aç karnına içilmelidir.. 

NOT: Hamileler, emzirenler, kronik rahatsızlığı olanlar, kalp hastaları, düzenli ilaç kullananlar bu tarifi doktoruna danışmadan uygulamamalıdır. Bu tarif tedavi amaçlı değildir.

Yeni Proje (5)

Zencefil hazımsızlık, gaz, şişkinlik gibi sindirim sorunlarına iyi gelir. Toksinlerin vücuttan atılmasını sağlayarak kilo vermeye yardımcı olur. 

Elma kabuğu sindirim sistemini düzenleyerek bağırsakları çalıştırırken vücutta biriken ödem ve toksinleri atıyor, şişkinliği gideriyor.

Tam bir C vitamini deposu olan limon vücuttan toksin atımını kolaylaştırır. 

Kayısı düşük yağ ve yüksek lif içeriğiyle tokluk hissi sağlar.

Metabolizmayı hızlandırmasıyla bilinen nane ise yine bu detoks tarifinde büyük rol oynuyor.

Editör: Gül Pehlivan Al