Alaplı Balıkçı Barınağı alanında, Kardeşler Works tarafından düzenlenen “Alaplı Car fest 2023” etkinliğine 100'ü aşkın modifiyeli araç ve sahipleri katıldı.

Alaplı Belediyesinin desteklediği etkinlikte, desibel, aır basıklık ve güzellik yarışması gerçekleştirildi. Gün boyu devam eden yarışmalarda dereceye giren araç sahiplerine kupa ve plaketler verildi. Binler insanın ziyaret ettiği etkinlikle çocuklar aileleriyle birlikte bol bol hatıra fotoğrafı ektirdi.

Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin, Kardeşler Works tarafından düzenlenen “Alaplı Car fest 2023” etkinliğini düzenleyen ve katılan tüm modifiye tutkunlarına teşekkür ettiğini belirterek, “İnşallah önümüzdeki yıllarda daha geniş kitlelere hitap eden bir etkinlik düzenlemek için genç kardeşlerimize bugün olduğu gibi destek olacaklarını belirtti.

Etkinliği CHP Zonguldak Milletvekili Eylem Ertuğrul ve Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin, CHP Alaplı İlçe Başkanı Hüseyin Tosun, Gençlik Kolları Başkanı Buğra Tekin, Belediye meclis üyeleri katıldı.

Demirci Leyla Teyze genç ustalara taş çıkarıyor! Demirci Leyla Teyze genç ustalara taş çıkarıyor!

Editör: U. G.