Bu akşam saatlerinde Soğuksu karakolundan arandığını ve tribünlere girememe cezası aldığını sosyal medyada hesabından duyuran Balcı, bu duruma isyan etti.

Balcı, emniyetin kendisine verdiği bu gereksiz zamansız cezaya itiraz edeceğini belirtirken, "Bu cezalarla bizi bu yoldan geri döndüremeyeceksiniz." ifadelerine yer verdi.

SBD Festivali'nde kimler sahne alacak? SBD Festivali'nde kimler sahne alacak?

Ayrıca Balcı, aldığı bu ceza nedeniyle yarın saat 14.00'da Karaelmas Kemal Köksal Stadı'nda oynanacak olan 1461 Trabzon maçında tribünde yerini alamayacakken, tüm taraftarlara seslenerek, Zonguldak Kömürspor'a destek için herkesi maça davet etti.

BALCI: HERKESİ TRİBÜNE DAVET EDİYORUM..

İşte Balcı'nın sosyal medya hesabından yaptığı açıklama şu şekilde:"Şimdi Soğuksu karakolundan aldığım telefonla maçlara   girmeme cezası aldığımı bana bildirdiler.

İyi niyetli duruşumu bozmadan emniyetin bana verdiği bu gereksiz zamansız  cezaya itiraz edeceğim. Bu cezalarla bizi bu yoldan geri döndüremiyeceksiniz.Bu camiada çok anlılarım,çok güzel günlerim oldu. Yıllardır elimden geldiğinden fazlasını vermeye çalıştım. Yarın maç saatinde tüm kardeşlerimi seven sevmeyen kim varsa tribüne davet ediyorum. 

Ben yoksam bir yığın kardeşim var elhamdülillah."dedi

Editör: U. G.