Bu kapsamda Zonguldak Özel İlk Sevdam Anaokulu öğrencileri ve öğretmenleri  Ebrar Yazıcı, Elif Babalık, Şahika Mercan ve Mustafa Demir Zonguldak Kömürspor'un Kilimli'de gerçekleştirdiği idmanı ziyaret ettiler. 

Yapılan İdman sonrasında Zonguldak Özel İlk Sevdam Anaokulu öğrencileri, depremde zarar gören Malatya Eğitim Çadırı’na gönderilmek üzere aldıkları futbol toplarını Zonguldak Kömürsporlu futbolculara ve  teknik heyete imzalattırdılar. 

Kırmızı Lacivert futbolcular ve teknik heyet Malatya Eğitim Çadırı’na gönderilmek üzere imzaladıkları futbol topları sonrasında Zonguldak Özel İlk Sevdam Anaokulu öğrencileri ve öğretmenleri ile hatıra fotoğrafı çektirdi. 

Özelikle küçük öğrencilerin bu projesi ise Zonguldak Kömürsporlu futbolcular ve teknik heyeti hem mutlu etti hemde duygulandırdı. 

YAPILAN ZİYARETİN ARDINDAN ÖZEL SEVDAM ANAOKULU AÇIKALAMALARDA BULUNDU
Zonguldak Kömürspor'u ziyaretin ardından açıklamalarda bulunan Özel İlk Sevdam Anaokulu Ailesi şu ifadelere yer verdi; “Çocuklar oynasın diye sloganı ile planladığımız bu organizasyonda çocuklara mesleki tanıtım yapmanın yanında toplum olarak geçtiğimiz bu zor günlerde çocuklara duyarlılık kazandırırken bir yandan da yardımlaşmanın önemini biz zat yaşamalarını sağlamak istedik. 

Bu ziyarette tribün liderleri Miraç Balcı ile Taner Arslantürk de eşlik ederek 30’a yakın öğrencimizle kendi imkanları ile aldıkları futbol toplarını yanlarımızda getirip teknik ekip ve futbolcular tarafından sevgiyle karşılandı. 

Çocukların ellerindeki toplar imzalandıktan sonra futbolcu abileri ile keyifli vakit geçirip eğlenceli dakikaların yaşanmasına sebep oldu.
İmzalatılan toplar, oluşturulan slogana uygun bir şekilde Malatya Eğitim Çadırına gönderilmek üzere yola çıktı.

Zonguldak Kömürsporlu Tribün lideri Miraç Balcı eşliğinde Zonguldak ve Zonguldak Kömür Sporun bütünleşen sloganı ile “Yüz karası değil kömür karası, böyle kazanılır ekmek parası” naraları ile gerçekleştirdik . Geriye sadece topların Malatya’daki akranlarıyla buluşması kaldı.