MHP İl Başkanlığı yapan Metin Soydaş CHP’den Zonguldak Belediye Meclis Üyeliği için başvuru yaptı.

CHP Merkez İlçe Başkanı Osman Zaimoğlu; “Değerli başkanımız Metin Soydaş Zonguldak Belediye Meclis üyeliği başvurusunu yapmıştır. Kendisine hayırlı olsun diliyoruz” dedi.

DAHA ÖNCE NE OLDU?

Geçtiğimiz günlerde CHP’ye üye olan Metin Soydaş, Hamdi Ayan’ın Zonguldak Milletvekili Adayı olmasının ardından bir süre MHP il Başkanlığı yapmıştı.

Hamdi Ayan ile uzun süre birlikte partide görev yapan Soydaş, Varol Demirköse’nin göreve gelmesi ile partiden koptu ve geçtiğimiz aylarda CHP’ye katılmaya karar vermişti.

Zonguldak'ta yapılıyor! Düşünce gücü ile yürümek mümkün! Zonguldak'ta yapılıyor! Düşünce gücü ile yürümek mümkün!

Soydaş’ın CHP’nin meclis listesinde yer bulup bulamayacağı, bulursa kaçıncı sıradan gireceği ve listede yer alamazsa siyasi tavrının ne olacağı merak ediliyor.

ÇETİN VERİM MESELESİ

Milliyetçi Hareket Partisi Nebioğlu Belde Başkanıyken ani bir karar ile partisinden istifa eden Çetin Verim CHP’ye üye olarak belediye başkanlığı için aday adaylığı başvurusunda bulundu. Çetin Verim'in CHP'den başvuru yapması MHP tabanında arasında şaşkınlık yarattı.

Mart 2024 yerel seçimlerinde Nebioğlu Belediyesi için CHP’den aday adaylığı başvurusunu yapan Çetin Verim’e Umut Başoğlu ve çok sayıda partilinin destek vermesi de dikkatlerden kaçmadı.

Editör: Şeyma Kaya