Zonguldak Devrek’te Şişli Belediyesi’nin destekleri ile yapılan Devrek Meydanı Kurban Bayramı nedeni ile otopark alanı olarak belirlendi. Çöp kovaları ve bankların sökülmesi ile Devrek’e gelen araçların otopark ihtiyacını karşılayan alan için Özcan Ulupınar Z HABER’e açıklamada bulundu.

Alanın ilk başta geçici olarak otoparka dönüştürüldüğü düşünülürken Başkan Ulupınar otopark sürecinin uzatılacağı ve ardından yıkımın başlayacağını ifade etti.

Ulupınar ayrıca alanın Şişli Belediyesi tarafından değil Devrek Belediyesi’nin yaptığı ihaleler ile yapıldığını ifade etti.

Echomar’a sevk edilen hastalar! Echomar’a sevk edilen hastalar!

Z HABER’e özel açıklamada bulunan Devrek Belediye Başkanı Özcan Ulupınar:
“Bahsi geçen alan zaten ucube bir alandı. Şişli Belediyesi'ne yaptırıldığı söyleniyor. Ama belediyeden iki defa ihale yapılmış. İstanbul'dan bir firma alacakları için belediyemizi arıyor. Firmanın belgeleri işleme konulmamış bile. Zaten müfettişler bunları inceliyor. O alan yapıldıktan sonra ne gece, ne gündüz, ne yağmurda, ne sıcakta hiç kimse oturmuyordu. Bu bölge atıl bir konumdaydı. Biz de Kurban Bayramı nedeniyle trafik yoğun azaltmak için o alanı otoparka çevirdik. Bayram sonrasında da otopark olarak devam edecek. Daha sonra o alanı yıkacağız. Zaten ucube bir alandı. O alan için güzel bir projemiz var. Konuyla ilgili önümüzdeki günlerde geniş çaplı bir açıklama yapacağız” dedi.

Editör: U. G.