Zonguldak Gazi Mustafa Kemal Ortaokulu namağlup şampiyon! Zonguldak Gazi Mustafa Kemal Ortaokulu namağlup şampiyon!

Kara: "Zonguldak’ın geleceği ve lobisi adına Ankara’nın çok önemli olduğunu düşünüyorum. Bu kapıyı mutlaka açıp lobiyi hayata geçirmemiz lazım.

Kara şu görüşlere yer verdi:
“Zonguldak’ı eskiden olduğu gibi hak ettiği yere taşıyalım. Biz konuda görev aldık sorumluluk aldık hazırız. Taşın altına elimizi değil adeta gövdemizi koyduk. Karaelmas Kalkındırma Derneği ve TEKDER olarak İstanbul ve Ankara’da bu sorumluluğu almak üzereyiz. Bu konuyu TSO Başkanı Metin Demir ile de paylaşıyoruz.
Zonguldak’ın yeni bir başlangıca çok ihtiyacı var. Yeni nesile yeni kuşaklara bunları armağan etmek istiyoruz. Bizler bu konuda bir başarı hikayesi yazmak istiyoruz. Geçmişe dönük hesaplaşmalar yerine gelin bu miladı, bu yeni başlangıcı hep beraber ortaya koyalım Zonguldak’ı yeni başlangıcı hep birlikte ihya edelim. Başarı bireysel değildir, başarı ekip işidir. Bu coğrafyada yaşayan insanlar olarak Bartın, Karabük ve hatta Ereğli “Büyük Zonguldak” hedefine doğru odaklanmalıyız. Bartın ve Karabük bizden ayrılsalar da kalben yine birlikteyiz. Bu birlikteliği sorumluluğunun adı Zonguldak olmalıdır. Tüm coğrafyada bir kalkınma hamlesini hep beraber yapmalıyız.”

Editör: Melisa Sapaz