Zonguldak merkezli Yurtbay Seramik Türkiye’nin dünyaya açılan seçkin markalarından olmaya devam ederken hem Pazar payını hem de çıtayı yükseltiyor.

Kargidan "Belediye otobüslerini geri çekeriz" Kargidan "Belediye otobüslerini geri çekeriz"

İstanbul Fuar Merkezinde düzenlenen ve 130 ülkeden 100 binin üzerinde ziyaretçi beklenen UNICERA Uluslararası Seramik Banyo Mutfak Mobilyaları fuarında da ilgi merkezi olan Yurtbay Seramik’in konukları arasında Zonguldak’tan da pek çok isim vardı.

Çaycuma TSO başkan ve yönetimi de bu ziyaretçiler arasında yer aldı.

Çaycuma Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Zekai Kamitoğlu ve yönetim kurulu üyeleri diğer Zonguldak firmaları ile birlikte Yurtbay Seramik’i de ziyaret ederek bilgi aldılar.

MELİS YURTBAY’DAN SICAK KARŞILAMA

Duayen ve hayırsever sanayici merhum Zeki Yurtbay’ın torunu Yurtbay Seramik Yönetim Kurulu Üyesi Melis Yurtbay ve Serkan Peker Yurtbay tarafından sıcak bir şekilde karşılanan Zekai Kamitoğlu; “Bölgemizin firmalarının uluslararası arenada söz sahibi olmaları bizleri gururlandırıyor. Rahmetli Zeki Yurtbay ağabeyimizin verdiği mücadelenin temsilcileri olarak çıtayı her geçen gün yükselttiğinizi büyük bir gururla izliyoruz. Ülkemizin ve şehrimizin geleceği adına, istihdam ve üretim adına bizlere de yol gösterici olan Zeki Yurtbay’ı rahmet ve saygı ile anıyoruz. Başarılarınız daim olsun” dedi.

Melis Yurtbay da ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek Zekai Kamitoğlu ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür etti.

Editör: Sadettin Yıldızhan