Eski Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, sosyal medya hesabından Zonguldak Belediye Başkanı Ömer Selim Alan'a çağrıda bulundu.

Zonguldak'ta 27 Ağustos günü Zonguldak Belediyesinin sponsorluğunda yapılacağı  iddia edilen Yağmur Şimşek konseri için, Eski Ankara Büyük Şehir Belediye Başkanı Melih Gökçek sosyal medya hesabından eleştiride bulunarak, Ömer Selim Alan'a çağrı yaptı.

Melih Gökçek'ten ikinci Selim Alan açıklaması! Teşekkür etti! Melih Gökçek'ten ikinci Selim Alan açıklaması! Teşekkür etti!

Gökçek yaptığı paylaşımda, vatandaşlardan şikayet geldiğini, Yağmur Şimşek'in Onlyfans kullanıcısı olduğunu ve bu konsere sponsor olmanın büyük rezalet olacağını ileri sürdü.
Gökçek,  paylaşımında Zonguldak Belediye Başkanı Ömer Selim Alan'ın bu konu hakkında bir açıklama yapması gerektiğini belirterek şu ifadeleri kullandı;

"ZONGULDAK DA 27 AĞUSTOS DA ZONGULDAK BELEDİYESİNİN SPONSORLUĞUNDA VE ZONGULDAK BELEDİYE BAŞKANININ KATKISIYLA YAĞMUR ŞİMŞEK REZALETİ YAŞANACAKMIŞ.,, KAÇ ARKADAŞIM BENİ ARADI. DM’DEN MESAJ ATTI. BAŞKANIM BU REZALETE MÜSADE EDİLECEK Mİ DEDİ… DÜNYA DA Onlyfans DİYE BİR PLATFORM KURULMUŞ VE BİR AKIM OLUŞMUŞ. YEMİNLE BİRAZ ÖNCE DUYDUM. BENİ ARAYAN ARKADAŞA “Onlyfans ne demek” DİYE SORDUĞUMDA, O DA DOĞRU DÜRÜST ANLATAMADI. GOOGLE’A GİRDİM. “Onlyfans nedir?” DEDİM, ŞU CEVABI GÖRDÜM. 
 

“ONLYFANS NEDIR?
Onlyfans, diger sosyal medya platformlari gibi video ve fotograf içerikleri paylagilabilen bir platformdur. Ancak uygulama üzerinde kullanicilar içeriklerini ücretli olarak abonelerine sunma imkanina sahip. Uygulama son dönemde daha ok cinsel içerikli kullanicilarin içerikleriyle gündeme gelse de farkli amaçlarla da kullaniliyor.”
BİLAHARE TÜRKİYE DE ONLYFANS’IN ÖNCÜLERİNDEN YAĞMUR ŞİMŞEK KİMDİR DİYE BAKTIĞIMDA, BAKACAĞIMA BİN PİŞMAN OLDUM. KADIN PORNO GÖSTERİLER YAPAN BİRİ. ŞİMDİ
SAYIN ZONGULDAK BELEDİYE BAŞKANINA SORU
BÖYLE BİR REZALETE NASIL SPONSOR OLUR VE KATKI VERİRSİNİZ? İNANMAK İSTİYORUM Kİ BİRİLERİ SİZİ TEZGAHA DÜŞÜRDÜ… DERHAL YARIN SAAT 12.00’Yİ BULMADAN BU REZALETE SPONSOR OLMAYACAĞINIZI AÇIKLAYIN VE CAMİAMIZI RAHATLATIN… AÇIKLAMANIZI BANA ATARSANIZ KAMU OYUNA İLETİRİM… AŞAĞIDA TANITIM AFİŞİNİ VE GOOGLE’A YAĞMUR ŞİMŞEK YAZINCA ÇIKAN GÖRÜNTÜYÜ SANSÜRLEYEREK ATTIM." Dedi

Öte yandan, sosyal medyada yayınlanan afişlerin gerçek mi ya da sahte mi olduğu konusunda Zonguldak Belediyesi tarafından bir açıklama yapılmadı.

NOT: Paylaşım olduğu gibi yayınlandığından yazım hatalarına müdahale edilmemiştir.

Bolu’da özel halk otobüslerine yüzde 63 zam! Bolu’da özel halk otobüslerine yüzde 63 zam!

Resim

Haber- Melisa Sapaz
Editör: Melisa Sapaz